21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Τέλος στα Vibe smartphones της Lenovo! [OFFICIAL UPDATE]

    Update 27/11/2015

    Επίσημη απάντηση είχαμε από τη Lenovo στο δημοσίευμα, σύμφωνα με την οποία “η στρατηγική της Lenovo στα smartphones δεν πρόκειται να αλλάξει στις χώρες εκτός Κίνας”.

     

    Μετά την εξαγορά της Motorola από τη Lenovo, οι ισορροπίες άλλαξαν και σε βάθος χρόνου αυτό γίνεται όλο και πιό ευδιάκριτο. Με μια δήλωσή του στο TechQQ, o πρόεδρος του Mobile Business Group της Lenovo, Chen Xudong, προανήγγειλε ότι το “Vibe” brand σύντομα θα πάψει να υπάρχει!

    lenovo vibe

    Αν και η Lenovo στη συνέχεια βιάστηκε να διαψεύσει κάτι τέτοιο “επισήμως”, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει συνήθως και φωτιά. Και δε θα προκαλούσε εντύπωση αφού η Lenovo έχει επίσης το “Lemon” brand για τα φθηνά smartphones και φυσικά το πασίγνωστο “Moto” που απέκτησε μαζί με τη Motorola. Έτσι, φαίνεται πως θέλει να χρησιμοποιήσει το δεύτερο για όλα τα υπόλοιπα mid-range και high-end μοντέλα της, το οποίο θα συνδυάζεται με ένα χαρακτήρα ανάλογα με την σειρά των μοντέλων, όπως Moto K ή Moto X (ίσως και… Moto Z;)

    Αναλυτικά η διάψευση του διευθυντή marketing του Mobile Business Group της Lenovo, Sridhar Ramaswamy, στο CNET: “Δημιουργήσαμε το VIBE σαν ένα smartphone brand και έχουμε δεσμευθεί στην ανάπτυξή του. Δεν έχουμε πλάνα να τερματίσουμε την ύπαρξη του VIBE brand και θα παραμείνει ως έχει”

    lenovo vibe 2

    Φυσικά, τα Vibe αφήνουν πίσω τους μια επιτυχημένη πορεία στην αγορά και μια μεγάλη παρακαταθήκη, τουλάχιστον από πλευράς hardware. Το αν η Lenovo θα διατηρήσει και το ίδιο μοτίβο στο design των νέων smartphones της ή θα τείνει προς τις “καμπύλες” των τελευταίων Moto, θα φανεί στην πορεία.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles