20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Θα εκπλαγείς αν μάθεις ποια είναι η εταιρεία που έχει πουλήσει τα περισσότερα power banks στον κόσμο

    Πολλές είναι οι εταιρείες που κατασκευάζουν αξεσουάρ για smartphones. Και μάλιστα διαφόρων ειδών: Από θήκες, αξεσουάρ για ασύρματη φόρτιση και φορτιστές αυτοκινήτων έως φυσικά κάτι πολύ απαραίτητο τη σημερινή εποχή: powerbanks.

    Γι’ αυτούς που χρησιμοποιούν τη συσκευή τους αρκετά κατά τη διάρκεια της ημέρας, το να φύγουν από το σπίτι χωρίς power bank μπορεί και να ισοδυναμεί με καταστροφή, ειδικά αν έχουν πολλά εξωτερικά ραντεβού και περνούν λίγες ώρες δίπλα σε.. πρίζες. Έχετε όμως αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η εταιρεία που πουλάει τα περισσότερα powerbanks στον κόσμο;

    xiaomi_power_bank_4

    Έχουμε την απάντηση και αυτή είναι η… Xiaomi. Ναι, η κινεζική άκρως… ανερχόμενη εταιρεία έχει καταφέρει να πουλήσει 55 εκατ. power banks έως σήμερα, διαθέτοντας 6 διαφορετικά μοντέλα με χωρητικότητες από 5.000 έως 20.000mAh. Χθες μάλιστα ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο το MiPowerBank Pro με χωρητικότητα 10.000mAh, USB Type-C port kαι soft cover, σε τιμή 35 δολαρίων.

    Η Xiaomi επεκτείνεται σε όλο και περισσότερες κατηγορίες προίόντων, συνδυάζοντας ποιότητα που ικανοποιεί (και με το παραπάνω) σε προσιτές τιμές και η επιτυχία της, εν προκειμένω στα… power banks, δε θα μπορούσε να μας ξαφνιάζει.

    xiaomi-powerbank

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles