13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το 32GB ΟPPO Find 5 που θα δούμε και στην Ελλάδα, είναι υλικό για όνειρα

    Nωρίτερα μέσα στο μήνα που ανακοίνωσε η OPPO την κυκλοφορία του OPPO Find 5, μείναμε λίγο με το στόμα ανοιχτό, κυρίως για το γεγονός ότι ένα Android Jelly Bean smartphone θα μας έδινε την δυνατότητα να κάνουμε video capture στα 1080p από την 13 Mpixel κάμερά του.

    Την στιγμή της ανακοίνωσης δεν υπήρχε καμία πληροφορία για το αν θα βλέπαμε το συγκεκριμένο smartphone στην Ευρώπη και την Ελλάδα, αλλά η εταιρεία έδωσε λίγο περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της στο Facebook, όπως ενημερωνόμαστε από το Android Community. Τι λένε;  Πρώτον ότι εκτός του μοντέλου των 16GB, θα δούμε και το μοντέλο των 32GB. Ο λόγος που μας ενθουσιάζει αυτό είναι γιατί το OPPO Find 5 είναι ένα Android smartphone που δεν προσφέρει δυνατότητα επέκτασης μνήμης μέσω microSD. Η δεύτερη πληροφορία που έρχεται από τη σελίδα της OPPO στο Facebook είναι η σειρά χωρών που θα δουν το τηλέφωνο στις προθήκες των καταστημάτων τους, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

    Οι τιμές του θα κυμαίνονται περίπου στα 376 και 429 ευρώ αντίστοιχα για τα δύο μοντέλα και θυμηθείτε πως πρόκειται για ένα smartphone με οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 1080p και 441 PPI, 4πύρηνο Qualcomm Snapdragon S4, 2GB RAM, 2,500 mAh μπαταρία και λειτουργικό Android Jelly Bean. Σε όλα αυτά προσθέστε NFC, HSPA+, Bluetooth και πρόσθια κάμερα στα 1,9Mpixels και πείτε μας μετά αν θα ονειρεύεστε μέχρι να το πιάσετε στα χέρια σας ή όχι.

    Πηγή: Android Community

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles