15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    The Defenders: H all star team της Marvel κατέφθασε υπό τους ήχους των Nirvana

    Βροχή πέφτουν τα trailer στο Comic Con όπου τα στούντιο παρουσιάζουν τα επερχόμενα project τους. E, λοιπόν ήρθε η ώρα και για το The Defenders, τους τέσσερις δηλαδή ήρωες της Marvel που είναι μεγαλωμένοι στο… δρόμο και ξέρουν από σκοτεινά σοκάκια και αδίστακτους νυχτερινούς τύπους. Οι Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) και Iron Fist (Finn Jones) ενώνουν τις δυνάμεις τους για το τηλεοπτικό καλό του Netflix που περιμένει πως και πως για να παίξει το πρώτο επεισόδιο της μίνι σειράς.

    Marvel's The Defenders - SDCC Teaser

    Και οι τέσσερις ήρωες έχουν τα δικά τους shows, αλλά όπως έχει μάθει ήδη όλος ο κόσμος όταν ενώνεις τις σούπερ δυνάμεις, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο και το κυριότερο εισπράξεις και τηλεθέαση απογειώνονται. Το story δεν είναι ακόμα γνωστό, ούτε και η ημερομηνία της πρεμιέρας, αν και είναι προγραμματισμένη για το 2017. Πάντως από trailer το The Defenders σκίζει.
    “You think the four of you can save New York? You can’t even save yourselves” ακούγεται να λέει ο Stick, ο τυφλός sensei από το Daredevil, με το “Come As You Are” των Nirvana να κουμπώνει τέλεια.

    https://www.youtube.com/watch?v=wBZtM8q2Z1g

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles