16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    The Division: το νέο update φέρνει τα πάνω-κάτω στην Dark Zone!

    Νέο update για το best seller της Ubisoft θα βρείτε να σας περιμένει στην παιχνιδοκονσόλα σας, μεγέθους 2.7GB – έτσι θα πρέπει να του δώσετε λίγο χρόνο μέχρι να «κατέβει» και να εγκατασταθεί. Το νέο update – σύμφωνα με την ίδια την Ubisoft- έρχεται να διορθώσει πολλά – πάρα πολλά- bugs που είχαν εντοπιστεί στο gameplay του τίτλου όπως χειροβομβίδες που δεν μας δείχνουν που ακριβώς θα πέσουν, skills του παίχτη που δεν λειτουργούσαν, κολλήματα σε συγκεκριμένα safe houses κ.α.

    thedivisionthugs

    Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που φέρνει το συγκεκριμένο update του «The Division» είναι το “Named NPCs” που με λίγα λόγια έχει μνήμη των «κακών» με την κίτρινη Health bar και αν τους σκοτώσετε εκτός αποστολών δεν θα τους βρίσκετε πάλι μπροστά σας στο παιχνίδι. Λογικό; Πρόκειται για ένα από τα πιο ενοχλητικά bugs του παιχνιδιού, αφού πολλοί χρήστες ξόδευαν χρόνο, σφαίρες και… διάθεση για να σκοτώσουν NPCs αλλά μετά τους έβρισκαν ξανά μπροστά τους σε επόμενες αποστολές! 

    Παρόλα αυτά το μεγαλύτερο – game changing ίσως- χαρακτηριστικό του παιχνιδιού που διορθώνει το συγκεκριμένο update είναι αυτό που μειώνει τις ποινές για όσους παίκτες σκοτώνουν παίκτες στην Dark Zone! Με αυτό τον τρόπο ίσως ανάψει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι στην Dark Zone και δούμε μάχες ομάδων παικτών να γίνονται Rogues χωρίς να χάνουν… μια περιουσία από Dark Zone Funds! Α, επίσης μπορείτε πλέον να κάνετε heal και ουδέτερους παίκτες κάτι που σίγουρα το χρειαζόταν το παιχνίδι για να αναπτύξει και το αίσθημα του Co-Op.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles