18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Microsoft ανακοίνωσε τα δέκα πρώτα Lumia που θα λάβουν το Windows 10 Mobile update!

    Αυτή τη στιγμή μία μεγάλη μερίδα των PC users ασχολείται με το νέο λειτουργικό Windows 10, καθώς ήδη από χθες (29/7) ξεκίνησε η δωρεάν διάθεση του. Ως γνωστόν βέβαια το νέο OS δεν θα εμφανιστεί μόνο σε desktop και laptop συστήματα, αλλά παράλληλα θα το δούμε και σε smartphones, με την κυκλοφορία της ειδικής mobile έκδοσης των Windows 10 να τοποθετείται μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι τα περισσότερα Lumia phones θα αναβαθμιστούν από το λειτουργικό Windows Phone 8 & 8.1 στο Windows 10 Mobile, ωστόσο αυτό που δεν είχε αποκαλυφθεί ήταν ποιες θα ήταν οι συσκευές που θα λάβουν το upgrade.  Windows 10 FOR PHONES MAIN

    Η Microsoft θέλοντας να ξεδιαλύνει κάπως το τοπίο ανακοίνωσε τα δέκα πρώτα Lumia smartphones, τα οποία αναμένεται να λάβουν το Windows 10 mobile upgrade όταν γίνει διαθέσιμο. Συγκεκριμένα, στη λίστα περιλαμβάνονται τα εξής Lumia: 430, 435, 532, 535, 540, 640, 640 XL, 735, 830 και 930. Παρατηρώντας τη λίστα αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι απουσιάζουν τα smartphones με λιγότερο από 1GB μνήμης RAM (όπως για παράδειγμα το Lumia 520 και τα Lumia 630/635), ωστόσο η Microsoft είχε στο παρελθόν τονίσει ότι το update του OS των Lumia αναμένεται να πραγματοποιηθεί ακόμη και σε εκείνα τα smartphones που φέρουν μόλις 512MB RAM. Σίγουρα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον να δούμε το πως θα τα πάει το νέο λειτουργικό με αυτού του είδους της παλαιότερες συσκευές, ωστόσο προς το παρόν θα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή και να αρκεστούμε στην desktop version του νέου και φιλόδοξου λειτουργικού.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles