22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    The Iron Giant: Tο εκπληκτικό animation του Brad Bird επιστρέφει

    Προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1999 χωρίς να κάνει μεγάλη εντύπωση ωστόσο με το πέρασμα των χρόνων απέκτησε τρομερή φήμη και πλέον θεωρείται ένα από τα καλύτερα animated films της σύγχρονης ιστορίας. Και τώρα, το The Iron Giant κάνει μία επιστροφή στη μεγάλη οθόνη, για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να ξεσκονίζουν την μνήμη τους οι μεγαλύτεροι όπως λένε.

    the-iron-giant

    Η remastered εκδοχή του φιλμ ονομάστηκε “the Signature Edition” από τον δημιουργό του Brad Bird. Εάν σας λέει κάτι το όνομα είναι επειδή μιλάμε για τον δημιουργό του classic The Incredibles, την κατά πολλούς καλύτερη δημιουργία της Pixar. O Bird λοιπόν πρόσθεσε ανέκδοτο υλικό αλλά και προχώρησε στην βελτίωση του animation, με σκοπό να προβάλει την ανανεωμένη version σε επιλεγμένα σινεμά στην Αμερική. Οι προβολές έχουν προγραμματιστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου και τις 4 Οκτωβρίου.
    Το έργο θα προβληθεί και στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο, ενώ εάν αναρωτιέστε πως θα το δούμε εμείς η Warner Bros ετοιμάζει αυτές τις μέρες το home release.
    Το trailer που ετοίμασε ο Bird είναι εκπληκτικό και μας θυμίζει την έξοχη δουλειά του, ένα “throwback” σε μία άλλη εποχή όπου τα πράγματα ήταν πιο απλά, οι ταχύτητες πιο αργές και η μαγεία του animation πιο ουσιαστική.

    https://www.youtube.com/watch?v=se1Q13inTXI

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles