14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    O Μικρός Πρίγκιπας ίσως είναι το animation έκπληξη του 2015!

    H περίφημη ιστορία του Antoine de Saint-Exupery του 1943 θα περάσει και στη μεγάλη οθόνη, για πρώτη φορά ως animated παραγωγή, με stop motion τεχνική αλλά και μπόλικο computer animation. Το αγγλόφωνο και με γαλλικής παραγωγής project, θα έχει σκηνοθέτη τον Mark Osborne, δημιουργό του Kung Fu Panda.

    the little prince

    H αγαπημένη ιστορία επικεντρώνεται γύρω από ένα κορίτσι θαύμα που ζει και με την εξίσου ταλαντούχα μητέρα του. Στην καινούργια γειτονιά που θα μετακομίσουν θα γνωρίσουν τον γείτονα The Aviator, έναν εκκεντρικό τύπο. Σύντομα η μικρή θα ανακαλύψει την ιστορία του Μικρού Πρίγκηπα, ένας πιλότος που θα πέσει στην έρημο όπου θα συναντήσει ένα αγόρι από έναν μακρινό πλανήτη. Αυτή η ιστορία θα κάνει το κορίτσι και τον Aviator να ξεκινήσουν για μία μεγάλη περιπέτεια.
    Το καστ που θα δανείσει τις φωνές του στην ταινία είναι απολαυστικότατο. Jeff Bridges, Rachel McAdams, Paul Rudd, Marion Cotillard, James Franco, Benicio del Toro, Ricky Gervais, Paul Giamatti, Mackenzie Foy και πάει λέγοντας!
    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο 68ο Φεστιβάλ των Καννών τον ερχόμενο Μάιο, ενώ θα βγει στους κινηματογράφους της Γαλλίας στις 29 Ιουλίου 2015.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles