20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    “Οι Μάγιας είχαν δίκιο, έρχεται το τέλος του κόσμου” λέει η Microsoft

    Σε μία ακόμη άκρως… “αυτοσαρκαστική” αλλά και “έξυπνη” διαφημιστική καμπάνια για τον Internet Explorer 10, η Microsoft βρίσκει… “σημάδια αποκάλυψης” στο γεγονός ότι η νέα έκδοση του browser της είναι… πραγματικά καλή τώρα!

    Αποτελώντας ξεκαρδιστική συνέχεια του video με τα Internet trolls που έψαχναν λόγους να “κατηγορήσουν” τον IE10 αλλά δεν έβρισκαν κανέναν,  η νέα διαφημιστική “εκστρατεία” της Microsoft στηρίζεται από το hashtag #themayanswereright και θα τη βρείτε στο ειδικό site που έχει δημιουργήσει για τον IE10 browseryoulovedtohate.com.

    Η καμπάνια θεωρεί ως ένα ακόμη “σημάδι αποκάλυψης” το ότι “κανείς στο Internet δε μοιάζει να έχει γνώμη” όπως βλέπετε σ’ ένα ακόμη σχετικό διαφημιστικό που έχει ετοιμάσει η εταιρεία, ενώ προχωράει ακόμη περισσότερο, σατυρίζοντας σ’ ένα ακόμη το Instagram.


    Τελικά, φαίνεται ότι, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, όλοι ασχολούνται με την “καταστροφή του κόσμου”. Εμείς έχουμε σοβαρές επιφυλάξεις, αλλά, παρ’ όλα αυτά, διασκεδάζουμε απίστευτα το όλο σκηνικό που έχει δημιουργηθεί… Εσείς;

    Πηγή: Gizmodo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles