21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    The Omen: Η 20th Century Fox ετοιμάζει το δεύτερο reboot

    Η εμπορικότερη ταινία τρόμου των ‘70s μετά τον Εξορκιστή, έκανε εκατομμύρια να αναπηδήσουν στις καρέκλες τους βλέποντας τις προσπάθειες άμοιρων θνητών να αποτρέψουν τον ερχομό της ολοκληρωτικής καταστροφής.

    Harvey Stephens The Omen © 20th Century Fox Int'l TV

    Και τώρα όπως διαβάζουμε στο Joblo η 20th Century Fox ετοιμάζει το δεύτερο reboot, της κλασσικής ταινίας τρόμου, The Omen, οκτώ χρόνια μετά την πρώτη προσπάθεια του στούντιο που είναι γεγονός πως δεν είχε καταφέρει και πολλά πράγματα. Η ταινία του 2006 και του John Moore, μπορεί να έφερε 100 εκ. δολάρια στο box office, ωστόσο δεν μπόρεσε να αναβιώσει την ατμόσφαιρα της ταινίας και αυτό φαίνεται πως παρέμεινε “καημός” για την 20th Century Fox που καταπιάνεται ξανά με το concept.
    Η Προφητεία όπως ήταν ο ελληνικός τίτλος προβλήθηκε το 1976 με τον σπουδαίο Gregory Peck στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Richard Donner στη θέση του σκηνοθέτη. Να σημειωθεί πως εκτός από το δεύτερο κινηματογραφικό reboot, ετοιμάζεται ήδη και μία τηλεοπτική μεταφορά από τον πρώην παραγωγό του The Walking Dead, Glen Mazzara.

    https://www.youtube.com/watch?v=vVK42hD9IaY

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles