14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    O Leonardo DiCaprio ψάχνει εκδίκηση στο The Revenant

    19ος αιώνας και ο Hugh Glass, ένας κυνηγός γούνας τραυματίζεται από μία αρκούδα γκρίζλι. Ενώ είναι σε άσχημη κατάσταση και αβοήθητος, όχι μόνο δεν θα βρεθεί κανένας να τον σώσει, αλλά στην πορεία θα τον κλέψουν κιόλας. Τελικά παρά όλες τις δυσκολίες θα ζήσει και θα ξεκινήσει ένα μεγάλο κυνηγητό εκδίκησης σε όσους τον πρόδωσαν.

    revenant-dicaprio-image

    Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Michael Punke, The Revenant: A Novel of Revenge, ο Leonardo DiCarpio ντύνεται με… κυνηγετικά ρούχα εποχής και ακολουθεί τις οδηγίες του σπουδαίου σκηνοθέτη Alejandro González Iñárritu, σε μία ακόμα ιστορία εκδίκησης από τις πολλές που έχουν εμφανιστεί στο σινεμά (ρωτήστε τον Quentin Tarantino γι’ αυτές, γνωρίζει τα πάντα…).
    Μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του φιλμ που έχει αποδειχθεί ένα αρκετά δύσκολο τεστ για την παραγωγή, αφού για παράδειγμα ο υπεύθυνος φωτογραφίας Emmanuel Lubezki δουλεύει μόνο με φυσικό φως, κάτι που σημαίνει πως το συνεργείο έχει μόνο λίγες ώρες την ημέρα διαθέσιμο εκεί στα βουνά του Κάλγκαρι.
    Ο Inarritu είπε πως πρόκειται για ένα project αρκετά πειραματικό, που είτε θα καταπλήξει, είτε θα είναι μία σκέτη απογοήτευση. Επειδή όμως μέχρι σήμερα ο σκηνοθέτης δεν έχει στο ενεργητικό του ούτε μία άσχημη στιγμή, γνωρίζουμε από τώρα τι ποιότητας φιλμ θα μας προσφέρει για μία ακόμη φορά.
    Το φιλμ αναμένεται στα πολύ τέλη της χρονιάς, δηλαδή στις 25 Δεκεμβρίου του 2015. Οι Tom Hardy, Will Poulter και Domhnall Gleeson θα συμπληρώνουν το καστ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles