19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε! Αυτό είναι το κρεβάτι που στρώνεται μόνο του

    Έρχεται η στιγμή στη ζωή κάθε εργένη και εργένισσας να αισθανθεί πως οι προσευχές του εισακούγονται. Όχι από τον μεγαλοδύναμο, αλλά από την Ισπανική εταιρεία επίπλων OHEA που παρουσίασε ένα κρεβάτι που στρώνεται μόνο του. Ναι, μόνο του. Σε 50 δευτερόλεπτα.

    Μπορεί να μοιάζει σαν ένα οποιοδήποτε κρεβάτι, αλλά αν ενεργοποιήσετε τον μηχανισμό του, μετατρέπεται σε ένα άλλο transformer. Όταν το βάλετε στο «αυτόματο» και σηκωθείτε από το κρεβάτι, αυτό θα απελευθερώσει ένα μικρό βραχίονα με ροδάκια σε κάθε πλευρά και θα στρώσει το σεντόνι ή το πάπλωμα από την κάτω μεριά μέχρι το κεφαλάρι. Και τα μαξιλάρια;

    Λοιπόν, το θαύμα συνεχίζεται. Έχετε συνδέσει τα μαξιλάρια με κάτι σαν καλώδια. Όταν λοιπόν ξεκινήσει το πρόγραμμα «στρωσίματος» τα καλώδια αυτά τεντώνονται και ανυψώνουν τα μαξιλάρια ώστε να ολοκληρωθεί το στρώσιμο του σεντονιού ή του παπλώματος.

    Βλέποντας το παρακάτω βίντεο θα σκεφτείτε ότι το χειμώνα με δύο ή τρία σκεπάσματα το σύστημα μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα. Έχετε δίκιο. Επίσης μπορείτε να πείτε πως το προϊόν θα ήταν τέλειο αν μπορούσε να αλλάζει και τα σεντόνια μόνο του.

    Εκεί όμως θα το χοντραίνετε το πράγμα και θα σας απαντήσουμε πως οι μεγάλες επαναστάσεις ξεκινούν από μικρά βήματα. Οπότε αρκεστείτε στο γεγονός ότι η αρχή έγινε. Όταν εφευρεθούν και τα αυτοκαθαριζόμενα κουζινικά, θα δηλώσουμε επισήμως ότι είμαστε στον παράδεισο.

    Δείτε τώρα το video και κλάψτε. Από χαρά!

    Πηγή: dvice

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles