20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    The Space Between Us: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ και το πόστερ της ταινίας

    Η STX Entertainment δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ και το πόστερ της ταινίας The Space Between Us, μια διαγαλαξιακή ρομαντική ιστορία.

    γη

    Στη ταινία The Space Between Us πρωταγωνιστούν οι Gary Oldman (The Dark Knight, Harry Potter), Asa Butterfield (Ender’s Game, Hugo), Carla Gugino (Wayward Pines, Night at the Museum), Britt Robertson (Tomorrowland, The Longest Ride), BD Wong (Jurassic World, Law & Order: Special Victims Unit), and Janet Montgomery (Black Swan, Salem).

    Το The Space Between Us, που περιγράφεται σαν μια διαστημική ιστορία αγάπης, ακολουθεί δύο έφηβους από δυο διαφορετικούς κόσμους. Ο Gardner Elliot, ο πρώτος άνθρωπος που γεννήθηκε στον Άρη, μεγάλωσε κρυφά σε μια πειραματική κοινωνία μετά τον θάνατο της μητέρας του κατά της διάρκεια της γέννας. Δεκαέξι χρόνια μετά, ο  Gardner ξεκινάει ένα ρομαντικό διαδικτυακό ειδύλλιο με μια κοπέλα που ζει στο Κολοράντο και καταστρώνει ένα σχέδιο για να διασχίσει το σύμπαν και να την συναντήσει. Καθώς η βαρύτητα της Γης απειλεί την ύπαρξη του, ο Gardner πρέπει να κινηθεί ενάντια στον χρόνο και τη φύση του για να βρει την μοναδική του αγάπη. Όταν συναντηθούν, οι δυο έφηβοι τολμούν να ψάξουν να βρουν τον αινιγματικό δισεκατομμυριούχο που χρηματοδότησε την αρχική αποστολή στον Άρη, ελπίζοντας να βρουν πληροφορίες για την μητέρα του Gardner και τις μυστηριώδεις συνθήκες της γέννησης του.

    δγφ

    Η ταινία The Space Between Us θα βγει στις αίθουσες στις 19 Αυγούστου 2016.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles