19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώνεται στις 3 Μαΐου. Μάθε τα τεχνικά του Samsung Galaxy S III από τώρα

    Προφανώς και δεν είναι τυχαίο ότι η Samsung σκοπεύει να δείξει το αστέρι της στις 3 Μαΐου σε ξεχωριστό event. Αυτό που κατάφεραν οι Κορεάτες είναι πως ενώ παράγουν μαζικά κινητά για όλο τον πλανήτη, έφτιαξαν από το ίδιο think tank ένα superphone που θέλεις να κρατάς.

    Στην αρχή απευθύνονταν μόνο σε σκληροπυρηνικούς. Κυρίως σε gadgetάκηδες, αλλά και σε ψαγμένους που θεωρούσαν το iPhone έναν εξευγενισμένο μαϊντανό για τον όχλο. Είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο, η ουσία είναι πως το brand Galaxy έχει κατακτήσει σε παγκόσμιο επίπεδο ένα τεράστιο μερίδιο αγοράς. Για αυτό και στην παρουσίαση του στις αρχές του επόμενου μήνα στο Λονδίνο, θα γίνει η φυσιολογική πρεμιέρα της super wow συσκευής Galaxy S III. Η ανατολική τεχνογνωσία στα καλύτερα της.

    Για να ξέρεις, ο νέος Γαλαξίας θα είναι καταρχήν φτιαγμένος από πλαστικό. Κεραμικό, αλουμίνιο και άλλα τέτοια όμορφα καλά θα κάνεις να τα ξεχάσεις. Επίσης θα έχει πολλές καμπύλες (διαφορετικές από αυτές που είδες στο HTC One X) και το σίγουρο είναι πως δεν θα έχει καμία σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά. Όχι, οι φωτογραφίες που εμφανίστηκαν στο Gizmodo πρόσφατα δεν είναι πραγματικές. Η συσκευή θα είναι πολύ πιο όμορφη.

    Πάμε τώρα στο ψητό. Θα έχει πάνελ 4,8 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED plus με ανάλυση HD. Η κάμερα στο μπροστινό μέρος του θα ανιχνεύει τις κινήσεις των ματιών σου και ανάλογα θα εκτελεί διαφορετικές λειτουργίες. Αν για παράδειγμα απομακρύνεις το βλέμμα σου από αυτή θα σβήνει την οθόνη. Επίσης θα σε γλυτώσει από το σπαστικό χαρακτηριστικό της περιστροφής των πληροφοριών (πανάθεμα τον γυροσκοπικό αισθητήρα…), μόλις το κινητό γυρίζει έστω και λίγο, συνήθως κατά λάθος. Θα ξαπλώνεις, θα χαζεύεις στο Internet και εκείνο θα μένει κολλημένο στο site, όπως εσύ επέλεξες να το βλέπεις εξ’ αρχής. Είτε αυτό είναι σε landscape είτε σε portrait mode.

    Συνεχίζω… Η κάμερα στο πίσω μέρος του θα είναι στα 8MPixel, εννοείται πως θα καταγράφει βίντεο στα 1080p, αλλά τα οπτικά της θα είναι  βελτιωμένα. Επίσης ο επεξεργαστής θα είναι ο τετραπύρηνος Exynos της Samsung χρονισμένος στα 1,4GHz, ενώ η εσωτερική μνήμη θα είναι στα 32GB με δυνατότητα επέκτασης.

    Δεν ξέρω αν εντυπωσιάστηκες, ουσιαστικά μιλάμε για μια βελτιωμένη εκδοχή του Nexus. Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι της εταιρίας θα σε κάνουν να πάθεις ζημιά με το interface. Για να καταλάβεις, είναι πολύ ανώτερο από οτιδήποτε άλλο έχεις δει σε Samsung μέχρι τώρα. Και αυτή είναι η μαγκιά. Ότι δηλαδή η εταιρία παραδέχτηκε το αδύνατο σημείο της και φρόντισε να το διορθώσει. Τον σχεδιασμό “μέσα και έξω”.

    Κάτι μου λέει ότι το Galaxy S III θα σου αρέσει. Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε εκεί στις 3 Μαΐου για να διαπιστώσεις και εσύ ο ίδιος ότι αυτά που γράφτηκαν παραπάνω είναι αληθινά.

     

    Related Articles

    22 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles