21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    The Walking Dead: O 5ος κύκλος της σειράς φαινόμενο επιστρέφει στο Fox!

    12.1 εκατομμύρια τηλεθεατές. Τόσοι είδαν το mid-season φινάλε της τέταρτης σεζόν της εξαιρετικής σειράς του AMC. Πόσοι τώρα καρφώθηκαν μπροστά στους δέκτες τους για το πρώτο επεισόδιο μετά από εκείνο το break της 1ης Δεκεμβρίου; Στις 9 Φεβρουαρίου το κοντέρ έγραψε 15.8 εκατομμύρια. Λίγο λιγότερα δηλαδή από τα 16.1 (!) που είχαν παρακολουθήσει την πρεμιέρα!

    the-walking-dead-season-5-traile

    Αυτά τα νούμερα θα πάρουν και πάλι την ανηφόρα όταν θα ξεκινήσει ο 5ος κύκλος στις 12 Οκτωβρίου, το πρώτο επεισόδιο του οποίου θα δείτε σε αποκλειστικότητα τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 22.30 από το κανάλι Fox, αμέσως μετά την Αμερική!

    H παραγωγή του AMC συνεχίζει να είναι η Νο.1 σειρά στο κοινό 18-49 και παραμένει αυτή με τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης στην ιστορία της Αμερικανικής καλωδιακής τηλεόρασης. Η λέξη «επιτυχία» που χρησιμοποιείται στην εποχή μας με τεράστια ευκολία και εντελώς αβίαστα, έχει βρει το πραγματικό της νόημα στο δημιούργημα του Frank Darabont, το “drama series” που βασίστηκε στο ομώνυμο κόμικ των Robert Kirkman, Tony Moore και Charlie Adlard.

    Κάποιος θα μπορούσε να αφήσει τα παραπάνω νούμερα να μιλήσουν. Οι τηλεθεατές όμως είναι εκείνοι που το κάνουν και μάλιστα φανατικά. Πόσες άλλες σειρές έχουν show που ακολουθεί μετά την προβολή κάθε επεισοδίου, όπου ηθοποιοί, παραγωγοί και φυσικά οι fans, συζητούν αυτό που μόλις είδαν; Το Talking Dead είναι ενδεικτικό της έκτασης που έχει πάρει αυτό το δίχως προηγούμενο φαινόμενο. Τηλεοπτική σειρά με ζόμπι; Αυτό που φάνταζε απίθανο πριν από λίγα χρόνια για τα δεδομένα της μικρής οθόνης, έγινε πραγματικότητα και μάλιστα πλέον κομμάτι της pop κουλτούρας.

    Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ.

    http://vimeo.com/107600165

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles