23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Δωρεάν για 6 μήνες η “The Washington Post” στους κατόχους Kindle Fire

    Σε μια προσπάθειά της να τονώσει κάπως τις πωλήσεις του Kindle Fire (που έχουν πάψει να ανεβαίνουν πλέον) αλλά και να εκμεταλλευθεί την αγορά της “The Washington Post” που πραγματοποίησε το 2013 έναντι 250 εκατομμυρίων δολλαρίων, η Amazon ανακοίνωσε πως θα δίνει δωρεάν πρόσβαση στην ψηφιακή έκδοσή της για 6 μήνες στους κατόχους των συσκευών αυτών.

    washington post bezos

    Έτσι, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν δωρεάν πάνω από 200 άρθρα κάθε μέρα, ενώ μετά το πέρας του εξαμήνου, θα μπορούν να έχουν την ίδια, απεριόριστη πρόσβαση έναντι μόλις 1 δολλαρίου το μήνα. Μετά το πέρας και του δεύτερου εξαμήνου, η πρόσβαση θα κοστίζει περί τα 3 ή 4 δολλάρια το μήνα, ενώ το The Washington Post app είναι ήδη διαθέσιμο για κατέβασμα από το Amazon Store.

    kindle fire

    Αξίζει να αναφερθεί πως τα tablets της Amazon που έχουν διατεθεί υπολογίζονται στα 22,7 εκατομμύρια, αλλά το μερίδιο της εταιρείας είναι σε πτωτική πορεία καθώς ο ανταγωνισμός έχει ενταθεί τους τελευταίους μήνες, με πολλούς κατασκευαστές να μπαίνουν στο “παιχνίδι” και τις τιμές να πέφτουν.

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles