21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Θέλεις τα Google Glasses; Θα κοστίζουν 1500 δολάρια και θα κυκλοφορήσουν αρχές του 2013 (vid)

    Αν κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει κάνει την καλύτερη παρουσίαση προϊόντος, αυτή είναι Google και ο Sergey Brin που, παρουσιάζοντας τα Google Glasses, την πρώτη ολοκληρωμένη συσκευή που μπορούμε να φορέσουμε πάνω μας, επιστράτευσε ελικόπτερα, free jumpers, ποδήλατα και κατάβαση με σχοινί.

    H Google και ο Sergey Brin έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα Google Glasses, τη συσκευή που αναπτύσσεται στο GoogleX και ήταν αρκετά ενδιαφέρουσες. Μιλάμε για μία πλήρως λειτουργίσιμη συσκευή που ζυγίζει λιγότερο από αρκετά γυαλιά ηλίου και η οποία είναι ένας φορητός υπολογιστής που δεν εμποδίζει σε τίποτα την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, όπως ήταν ο φόβος αρκετών.

    Με ποιο τρόπο το επιτυγχάνει αυτό η Google; Τοποθετώντας την «οθόνη» των Google γυαλιών, πάνω από το μάτι, αλλά μέσα στο οπτικό πεδίο. Δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το hardware των νέων γυαλιών, την μπαταρία τους, τα επίπεδα αυτονομίας τους ή την ταχύτητα επεξεργασίας των πληροφοριών. Είδαμε όμως ότι μπορεί κάποιος να κάνει εκπληκτικό live streaming εικόνας, εφόσον τα πρότυπα γυαλιά ήταν συνδεδεμένα με το Google+ και οι χρήστες τους έκαναν hangout, αλλά και ότι μπορούν να κάνουν λήψη video clips πολύ μικρής διάρκειας, τουλάχιστον προς το παρόν.

    Ένας από τους λόγους που θα θέλαμε να είμαστε στο Google I/O αυτές τις μέρες και ζηλεύουμε τους 6000 προγραμματιστές και δημοσιογράφους που είναι εκεί, είναι πως θα έχουν τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τα Google Glass Explorer Edition, στην τιμή των 1500 δολαρίων και θα τους αποσταλούν στις αρχές του επόμενου έτους.

    Κι αν ανήκετε σε αυτούς που δεν είδαν live το keynote speech της Google και απλά παρακολουθήσατε το ανελέητο spamming που κάναμε στο Facebook fanpage του digitallife.gr από τον ενθουσιασμό μας, δείτε το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβετε…

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles