20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Θυμάστε το Nokia Lumia 520; Επί σειρά ετών ήταν το πιο δημοφιλές WP smartphone

    Το γνωστό σε όλους μας Nokia Lumia 520 κατείχε τον τίτλο του πιο επιτυχημένου smartphone επί σειρά ετών. Η συσκευή έκανε την παρθενική της εμφάνιση κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC 2013 και έγινε διαθέσιμη στην αγορά τον Απρίλιο του ίδιου έτους. Ερχόταν με Windows Phone 8, μάλιστα, αναβαθμίστηκε και σε Windows Phone 8.1, ενώ πρόσφατα στατιστικά στοιχεία της AdDuplex έδειξαν ότι ήταν εκείνο το smartphone με τα υψηλότερα ποσοστά χρήσης σε αυτή την πλατφόρμα.

    lumia-520

    Η συσκευή διέθετε οθόνη των 4 ιντσών ανάλυσης 480 x 800 pixel και Snapdragon S4 Plus SoC με διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1GHz και Adreno 305 GPU. Στο εσωτερικό του, ο υποψήφιος αγοραστής είχε στη διάθεσή του 8GB χώρου αποθήκευσης και 512MB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος μπορούσε να επεκταθεί μέσω ενός microSD slot ως τα 64GB, για εκείνους οι οποίοι θα ήθελαν να προσθέσουν ακόμη περισσότερο, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους. Η κάμερα της συσκευής διέθετε αισθητήρα των 5MP ήταν τοποθετημένη στο πίσω μέρος με διάφραγμα f/2.4. Ερχόταν με μπαταρία φορτίου 1.430 mAh και κυκλοφόρησε σε πολλές χρωματικές εκδόσεις.

    Η συγκεκριμένη πραγματικότητα αποκαλύπτει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Microsoft. Αφενός έχει αποτύχει να αναπαράγει τη συγκεκριμένη επιτυχία της συσκευής η οποία προσέφερε κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή και αφετέρου να κάνει τους χρήστες του Lumia 520 να αναβαθμιστούν σε ένα νεότερο smartphone.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles