21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Τι γίνεται με την σελίδα Anonymous #OpGreece στο Facebook;

    Αν είστε ένα από τα 32000 μέλη της σελίδας Anonymous #OpGreece θα έχετε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες πως η σελίδα δεν έχει το ίδιο περιεχόμενο. Αντιθέτως, οι νέοι διαχειριστές της, δημοσιεύουν υβριστικά μηνύματα περιεχομένου που δεν θα θέλαμε με τίποτα να προβάλουμε στο digitallife.gr.

    Όπως πληροφορηθήκαμε, η σελίδα αυτή έχει “χακαριστεί”, οπότε η διαχείρισή της έχει περάσει σε άλλα χέρια και δεν έχει πια καμία σχέση με τους παλαιότερους administrators. Το αντίθετο, απ’ ότι φαίνεται, οι νέοι διαχειριστές της είναι ο ορισμός των trolls…

    Έχει δημιουργηθεί μία νέα σελίδα στην οποία μπορείτε να συμμετέχετε. Ο τίτλος της είναι Anonymous #OpGreece Activism και θα την βρείτε εδώ.

    Οι διαχειριστές μάλιστα έχουν βγάλει ανακοίνωση για το συμβάν του χακαρίσματος της προηγούμενης σελίδας την περασμένη Παρασκευή, με συγκεκριμένες οδηγίες για όσους επιθυμούν να κάνουν κάτι γι αυτή την παραβίαση.

    Ακολουθεί η ανακοίνωση των admins:

    Είχαμε ενημερώσει εδώ και 4 μέρες για το hijack που έγινε στην παλιά σελίδα της #OpGreece. Όπως κάποιοι πιθανόν να βλέπεται, η σελίδα έχει πέσει στα χέρια ξένων και συγκεκριμένα 2 ανθρώπων από την Αμερική (Ουάσιγκτον). Ξέρουμε και ποιοι είναι και τι κάνουν. Το αν θα παρθεί η σελίδα πίσω είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε και δεν είναι το κύριο μέλημά μας!
    Οι λόγοι που έγινε αυτό το hijack είναι δύο… Πρώτον γιατί η #OpGreece αποτελούσε τη μεγαλύτερη #Op των Ανωνύμων στην Ελλάδα και μία από της μεγαλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο και σε κάποιους (ανθέλληνες όπως θα παρατηρείτε) δεν αρέσει αυτό και δεύτερον γιατί ετοιμαζόντουσαν δράσεις ουσίας από την #Op από την εβδομάδα που ήδη διανύουμε και κάποιοι ήθελαν να το σταματήσουν.

    Αυτά που ζητάμε από εσάς είναι:
    1) Υποστήριξη και διάδοση αυτού του μηνύματος, καθώς και της νέας σελίδας…
    2) Αποδυναμώστε την παλαιά με “Unlike” καθότι σε πιθανό search στο facebook από κάποιον, βγαίνει πρώτα η σελίδα με τα περισσότερα μέλη.
    3) Υποστήριξη της ιδέας των Ανωνύμων Ελλάδας αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο! Μπορούμε να κάνουμε πολλά, μόνο που σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας!
    4) ΞΑΝΑ!!! Συνεχή υποστήριξη και διάδοση του μηνύματος και της νέας σελίδας καθώς και αποδυνάμωση της παλαιάς!

    Ήδη σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα υποστήριξή σας και προκαταβολικά για την μελλοντική!

    Δε Συγχωρούμε, Δε Ξεχνάμε, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ!

    Update 22.03.2012 15:00: Σχετική αναφορά έχει γίνει και στο site SecNews και μπορείτε να την δείτε εδώ

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles