18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τι κρύβεται πίσω από τη… Viki; Ίσως η νέα φωνητική βοηθός της Nokia!

    Τις προηγούμενες ώρες η Nokia ανακοίνωσε το Nokia 6, το πρώτο της smartphone στη… μετά τη Microsoft εποχή. Ένα Android smartphone που κυκλοφορεί από την HMD, η οποία έχει τα δικαιώματα του brand της Nokia πλέον. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Κίνα από την JD.com.

    nokia-6

    Όπως διαβάζουμε τώρα, η Nokia Solutions and Networks έχει καταθέσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση ένα trademark για το όνομα “Viki”. Μάλλον πρόκειται για έναν voice activated virtual personal assistant πάνω στον οποίο εργάζεται η εταιρεία. Στην ενότητα περιγραφής προϊόντος της αίτησης, η… Viki περιγράφεται ως ένα “λογισμικό για τη δημιουργία και την παρακολούθηση mobile και web assistants που συνεργάζεται με την ψηφιακή γνώση και συνδυάζει όλες τις πηγές δεδομένων σε ένα απλό chat & voice based interface .

    viki

    Εάν η Viki είναι όντως μία νέα voice-activated assistant, εισέρχεται σε μία αγορά με πολλούς ανταγωνιστές όπως τα Siri, Google Assistant, Cortana και Alexa.

    Μπορεί βέβαια να πρόκειται για κάτι διαφορετικό, οπότε ας μη βιαστούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, αν και το όνομα μοιάζει ιδανικό για μία digital assistant.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles