18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τι μπορεί να κάνει ένας δυσαρεστημένος πελάτης τηλεφωνίας; Να καταστρέψει το κατάστημα (βίντεο)

    Το παρακάτω βίντεο κυκλοφορεί στο YouTube και δεν είναι το μοναδικό. Δείχνει έναν άντρα, να έχει μπει σε ένα κατάστημα της T-Mobile στο Manchester, στη Βρετανία και να το κάνει… καλοκαιρινό. Κυριολεκτικά.

    Ξηλώνει τις προθήκες, ρίχνει ότι μπορεί από τα ράφια και σαν «κερασάκι» στην τούρτα, ψεκάζει τα πάντα με αφρό από τους πυροσβεστήρες του καταστήματος. Το κατάστημα της T-Mobile στην πόλη βρίσκεται στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της αγοράς και το περιστατικό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου. Όπως είναι φυσικό (και όπως θα δείτε και στο βίντεο) δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει απαρατήρητο το συμβάν από τις εκατοντάδες κόσμου που έκαναν τα ψώνια τους στην περιοχή.

    Τι οδήγησε όμως αυτόν τον άνθρωπο να μπει μέσα στο κατάστημα και να το καταστρέφει; Σύμφωνα με την Daily Mirror, η T-mobile δήλωσε ότι  υπήρχε κάποια διαφωνία σε σχέση με μία επιστροφή χρημάτων που ζητούσε ο κύριος του βίντεο και ήταν εκτός των όρων του συμβολαίου της εταιρείας.

    Κρίνοντας από την ηρεμία στο βλέμμα του κυρίου την ώρα που ξήλωνε το κατάστημα της T-mobile, αλλά και τη στιγμή της σύλληψής του, συμπεραίνουμε πως πρέπει να πέρασε ατελείωτες ώρες διαφωνώντας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Οπότε… κύριοι κύριοι στα call centers… την επόμενη φορά που θα αφήσετε κάποιο πελάτη σας θυμωμένο, θυμηθείτε τι μπορεί να κάνει για να ξεσπάσει…

    Πηγή: Mashable

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles