18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Τι θα δούμε από τη Huawei στην IFA 2016; Πιθανότατα δύο νέες συσκευές!

    Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη ακριβώς τι θα δούμε από τη Huawei στην IFA 2016, ωστόσο οι πληροφορίες είναι συνεχείς και το ενδιαφέρον μεγαλώνει, καθώς φαίνεται ότι θα δούμε εντελώς νέες ανακοινώσεις.

    Σε συνέχεια των χθεσινών στοιχείων ότι δε θα δούμε νέο Mate από τους Κινέζους στο event τους στη γερμανική έκθεση, τώρα έχουμε νέες πληροφορίες σχετικά από τον Yu Chengdong, SVP της Huawei ο οποίος δίνει teasers για δύο νέες συσκευές από την εταιρεία. Πιθανότατα και οι δύο θα εντάσσονται στο νέο brand (προς το παρόν το γνωρίζουμε ως Nova) το οποίο μάλιστα λέγεται ότι θα είναι προσανατολισμένο σε γυναίκες. Αναμένεται να είναι στιλάτες προτάσεις με trendy design και σημασία ίσως στις selfies (;). Γιατί όχι;

    Huawei-Nova2

    Τα δύο teasers που συνοδεύουν το παρόν θέμα αποκαλύπτουν κάποια στοιχεία γι’ αυτές τις δύο συσκευές, για τις οποίες δεν έχουμε να σας πούμε πολλά πέραν του ότι θα διαθέτουν μεταλλικό σώμα, ενώ βλέπετε και τις κάμερές τους (καμία δε φαίνεται να έχει dual camera).

    Huawei-Nova-IFA

    Περισσότερα θα μάθουμε το πρωϊνό της 1ης Σεπτεμβρίου, καθώς θα βρεθούμε στο event της Huawei στο Βερολίνο και θα σας μεταφέρουμε από εκεί όλες τις λεπτομέρειες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles