17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    To μήνυμα του Tim Cook στη μνήμη του Steve Jobs και ένα βίντεο στο apple.com

    H Apple τιμά την μνήμη του συνιδρυτή της και του ανθρώπου που συνέδεσε όσο κανείς άλλος το όνομα και το πρόσωπό  του με αυτή.

    Αν επισκεφτείτε το apple.com θα σας υποδεχτεί ένα κομψό βίντεο – αναφορά στον Steve Jobs, ενώ ακολουθεί η επιστολή του Tim Cook:

    Μήνυμα από τον Tim Cook

    Ο θάνατος του CEO της Apple, Steve, ένα χρόνο πριν, ήταν μία λυπηρή και δύσκολη στιγμή για όλοςυ μας. Εύχομαι όλοι σήμερα να θυμούνται την απίστευτη ζωή του και τους πολλούς τρόπους με τους οποίους έκανε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

    Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που έδωσε ο Steve στον κόσμο, ήταν η Apple. Καμία άλλη εταιρεία δεν έχει εμπνεύσει τόση δημιουργικότητα για τους ανθρώπους της, ή έχει θέσει τόσο υψηλά στάνταρντ. Οι αξίες μας, προέρχονται από τον Steve και το πνεύμα του θα αποτελεί πάντα θεμέλιο για την Apple. Έχουμε την ευθύνη και το προνόμιο να συνεχίσουμε την μελλοντική του κληρονομιά, στο μέλλον.

    Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για την δουλειά που κάνουμε. Να δίνουμε στους πελάτες μας προϊόντα που λατρεύουν και να ονειρευόμαστε καινούρια που θα τους ευχαριστήσουν στο μέλλον. Είναι ένας πανέμορφος φόρος τιμής στη μνήμη του Steve και όλα εκείνα στα οποία πίστευε.

    Τim

    Πηγή: The Next Web

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles