16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Tim Cook: ναι, οι τιμές του iPhone είναι υψηλές…

    Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple λοιπόν, Τim Cook στο πλαίσιο του ταξιδιού του στην Ινδία μίλησε πρόσφατα για τις υψηλές τιμές του iPhone εκεί και τις επιπτώσεις που έχουν στη μείωση των πωλήσεων της συσκευής, όπως επισημοποιήθηκε πριν λίγες εβδομάδες στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας.

    apple

    Σε συνέντευξή του στο δίκτυο NDTV λοιπόν, ο Cook ερωτήθηκε αν η τιμή που έχει εδραιωθεί και αντιστοιχεί στα 600 δολάρια στην Αμερική ανταποκρίνεται στην αξία του τηλεφώνου.

    Ο Κουκ αναφέρει ότι πράγματι η συσκευή είναι ακριβή. Η εταιρεία για αυτό το λόγο έχει σκοπό να αναθεωρήσει κάποια δεδομένα. «Αντιλαμβάνομαι ότι οι τιμές είναι υψηλές. Θέλουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα ώστε να μπορέσουμε να ρίξουμε τις τιμές στην αγορά», αναφέρει συγκεκριμένα. Ενώ η αξία του iPhone στην Αμερική είναι περίπου στα 600 δολάρια, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών καθώς και η φορολογία έχουν αυξήσει την αξία σε άλλες χώρες, όπως άλλωστε παρατηρεί και η Deutsche Bank στο ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε χθες για το (προηγούμενο) iPhone.

    Αν το βρίσκετε ενδιαφέρον, δείτε όλη την ‘αποκλειστική’ συνέντευξη του Tim Cook στο NDTV 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles