14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τώρα η Μόσχα έχει τη δική της… Times Square

    Μπορεί οι σχέσεις της Ρωσίας με τις… Ηνωμένες Πολιτείες να μη βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους, αυτό, ωστόσο, δεν εμποδίζει την πρώτη από το να αποκτήσει -με το δικό της τρόπο- ένα από τα πιο… διάσημα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης. Τι δουλειά έχει, λοιπόν, η “Times Square” στη Μόσχα; Κι όμως θα τη συναντάτε πλέον και εκεί!

    time-square-replica-moscow-01

    Όχι ακριβώς την ίδια την “εμβληματική” πλατεία του Μεγάλου Μήλου δηλαδή, αλλά ένα “αντίγραφό” της σε μικρότερη κλίμακα, που δημιουργείται σε ένα εμπορικό κέντρο στη Μόσχα, το νεόκτιστο VEGAS Crocus City.

    time-square-replica-moscow-02

    Σε συνεργασία με τη Philips στο κομμάτι του φωτισμού και χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία LED “επόμενης γενιάς” που έχει τοποθετηθεί και σε παγκοσμίου φήμης αξιοθέατα, όπως το London Eye, το Empire State Building ή τον Montparnasse Tower, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Πάνω από 16 εκατομμύρια διαφορετικά χρώματα μπορούν να εμφανιστούν στα displays της κατασκευής, χάρη στο Philips iColor Flex LMX Gen 2 επιτρέποντας και τη διαχείριση πολλαπλού περιεχομένου από ένα και μόνο σημείο. Τα υπόλοιπα μπορούν να τα πουν μόνο οι φωτογραφίες, αλλά και μία μελλοντική επίσκεψη στο VEGAS Crocus City για τους τυχερούς.

    time-square-replica-moscow-03

    Τι λέτε; Σας θυμίζει την “original” version της Νέας Υόρκης;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles