17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    To ​Doctor Strange είναι πλέον το σόλο ντεμπούτο φιλμ της Marvel με τα μεγαλύτερα έσοδα

    Πρώτον φαίνεται πως το Marvel Cinematic Universe απέκτησε έναν καινούργιο ήρωα και δεύτερον κάποιος πρέπει να μεταφέρει τα νέα στον Tony Stark με πολύ διακριτικό τρόπο γιατί είναι σίγουρο πως δεν θα του αρέσουν καθόλου. O Doctor Strange είναι πλέον ο σόλο χαρακτήρας της Marvel με το πιο επιτυχημένο ντεμπούτο φιλμ στην ιστορία του κολοσσού του entertainment. Η ταινία τα πηγαίνει εξαιρετικά στο box office, τόσο ώστε να έχει ξεπεράσει παγκοσμίως τα 616 εκατομμύρια δολάρια και να συνεχίζει ακάθεκτη.

    screen-shot-2016-11-28-at-7-58-45-pm-copy

    Το παραπάνω νούμερο βρήκε την ταινία που πρωταγωνιστεί ο σίγουρα περιχαρής για την επιτυχία Benedict Cumberbatch να προηγείται εκείνης του πρώτου Iron Man κατά 31 περίπου εκ. δολ. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Ant Man του Paul Rudd με 518, ακολουθεί το Thor με 449 και την πεντάδα συμπληρώνει το Captain America με 371.
    Όσο αφορά το απόλυτο ντεμπούτο ρεκόρ για ταινία της Marvel αυτό το κατέχει το Guardians of the Galaxy που είχε μετρήσει 773 εκατομμύρια δολάρια. Αν αναλογιστεί ωστόσο κανείς πως εκείνοι ήταν μία ολόκληρη ομάδα με δέντρα, ρακούν κλπ., το συμπέρασμα είναι πως ο σόλο Doctor τα έχει πάει κάτι παραπάνω από περίφημα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles