22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το 88% παρακολουθεί τους πρώην του στο Facebook!

    Μία μελέτη από μία υποψήφιο για master στο Western University δείχνει ότι πολλοί άνθρωποι, ακόμη και μετά από ένα χωρισμό, συνεχίζουν να παρακολουθούν τους πρώην τους στο Facebook.

    Η Veronika Lukacs, που πραγματοποίησε την έρευνα, ανακάλυψε ότι το 88% των συμμετεχόντων σ’ αυτή -οι οποίοι είχαν χωρίσει τους τελευταίους 12 μήνες– συνεχίζουν να παρακολουθούν τους πρώην αγαπημένους τους στο δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης.

    Το 70% μάλιστα απ’ αυτούς παραδέχθηκαν ότι χρησιμοποίησαν προφίλ “κοινού φίλου” ή ακόμη και έφτασαν στο σημείο να κάνουν log in απ’ αυτό μόνοι τους, ώστε να δουν τη δραστηριότητα του πρώην τους στο Facebook. Επιπλέον, το 74% μπήκε σε προφίλ ατόμου που θεώρησε ότι αποτελεί το νέο έρωτα της πρώην σχέσης του.

    Το 31% παραδέχθηκε ότι έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες για να κάνει τον πρώην του να ζηλέψει -υποθέτοντας ότι εκείνος παρακολουθεί τη δραστηριότητά του- ενώ το 33% δημοσίευσε τους στίχους από ένα τραγούδι, αφιερωμένο στην πρώην σχέση του, ως status update

    Τέλος, το 48% έχει διατηρήσει τη φιλία με μία προηγούμενη σχέση του στο Facebook, το 50% έχει απλά διαγράψει φωτογραφίες στις οποίες είναι μαζί από το προφίλ του, ενώ το 52% έχει αισθανθεί ζήλια για μία φωτογραφία που δημοσίευσε ο πρώην του.

    Και κάπως έτσι αποδεικνύεται ότι, όσο και αν το “παίζουμε” υπεράνω σε πολλές περιπτώσεις μετά από ένα χωρισμό, δεν είμαστε και τόσο… “Καρδιά” είναι αυτή, βλέπετε, και άντε να την ελέγξεις..

    Πηγή: CNET

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles