21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η animated ταινία Final Fantasy XV: Kingslaive είναι απίστευτα επική (trailer)!

    H Square Enix έχει δημιουργήσει μία εκπληκτική παράδοση στο να δημιουργεί μοναδικές CGI  animated ταινίες οι οποίες διακρίνονται για τα απίθανα ρεαλιστικά γραφικά τους. Με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου game: Final Fantasy XV η Square Enix βέβαια για να προετοιμάσει καλύτερα το έδαφος για το νέο game, δημιούργησε μία CGI animated ταινία, η οποία είναι βέβαιο ότι θα σας… ξεσηκώσει! Το Final Fantasy XV: Kingsglaiveουσιαστικά αποτελεί τον πρόλογο στο νέο Final Fantasy και μας βοηθάει να καταλάβουμε καλύτερα τον κόσμο του παιχνιδιού.

    Kingslaive 2

    Το Kingslaive εξιστορεί την σύγκρουση ανάμεσα στο βασίλειο του Lucis και της επεκτατικής αυτοκρατορίας τουNifleheim. Ο King Regis προσπαθεί να σώσει το βασίλειο του από την καταστροφή και την αιματοχυσία και αποφασίζει να παντρέψει τον γιο του Prince Noctis με την πριγκίπισσα Lunafreya, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αποτρέψει τον ολοκληρωτικό αφανισμό του λαού του. Ωστόσο, η κρυφή ατζέντα της αυτοκρατορίας του Nifleheim δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί…. Το μόνο που μένει τώρα για να σταματήσει τα μοχθηρά σχέδια των δυνάμεων του κακού είναι η επίλεκτη ομάδα στρατιωτών του Lucis, ονόματι Kingsglaive… Θα τα καταφέρουν προτού να είναι αργά; Στο Final Fantasy XV: Kingsglaive δανείζουν τις φωνές τους, ορισμένοι πολύ γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Aaron Paul, o Sean Bean και η Lena Headey και φυσικά η over-the-top αισθητική των Final Fantasy animated films κυριαρχεί για μία ακόμη φορά! Το Kingsglaive θα κάνει την εμφάνιση του στους κινηματογράφους των Η.Π.Α  στις 19/8, ενώ σε digital download θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Αυγούστου και σεBlu-Ray στις αρχές Οκτωβρίου. Δείτε το επικό trailer που προβλήθηκε στην Comic-Con του San Diego και είναι βέβαιο ότι θα ξετρελαθείτε…   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles