22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Big Bang Theory και η Lucasfilm ετοιμάζουν ένα special Star Wars επεισόδιο

    Καλύτερα δεν γίνεται! To διάσημο sitcom του CBS, θα προβάλει την Πρωτομαγιά ένα επεισόδιο με “Star Wars” concept, μία ιδέα που στήθηκε με την πολύτιμη συνεργασία της Lucasfilm!

    Big-Bang-Theory

    Για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν κάθε χρόνο στις 4 Μαίου, όλοι οι geek fans του κόσμου τούτου γιορτάζουν την Star Wars Day, μία ημέρα που τα φωτόσπαθα και τα ειδικά screenings του Star Wars saga έχουν την τιμητική τους. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter το επεισόδιο της σειράς που συμπίπτει χρονικά με την “γιορτή”, θα αναφέρεται στις αντίστοιχες ετοιμασίες της γνωστής τηλεοπτικής παρέας για να τιμήσει την Star Wars Day.
    Οι παραγωγοί του The Big Bang Theory δέχθηκαν πριν από λίγο καιρό μία πρόταση από την Lucasfilm για να φτιάξουν από κοινού κάτι θα ταίριαζε στην περίσταση και όπως ήταν αναμενόμενο όλοι ενθουσιάστηκαν από την ιδέα. Οι υπεύθυνοι της Lucasfilm είχαν την τελική επίβλεψη στο επεισόδιο, όπου και πρόσθεσαν τα δικά τους “τρικ”, με την βοήθεια της Industrial Light & Magic, τη γνωστή εξπέρ ομάδα στα ειδικά εφέ. Υπομονή μέχρι την Πρωτομαγιά!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles