13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To Captain America: Civil War έφερε στο US box office 25 εκατομμύρια δολάρια σε μία μόνο βραδιά!

    Το Batman vs. Superman: Dawn of Justice είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρώτο τριήμερο κάνοντας απίθανα νούμερα, με το που ήρθε όμως η Δευτέρα και με τις όχι και ιδιαίτερα καλές εντυπώσεις του κοινού να μεταδίδονται από στόμα σε στόμα, τα νούμερα της ταινίας έκαναν βουτιά τις επόμενες ημέρες. Αυτό μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί με το Captain America: Civil War αφού το feedback είναι κάτι παραπάνω από θετικό. Κάτι που σημαίνει πως το φιλμ πάει και να ξεχωρίσει και ως αξία αλλά και για τα τρελά του νούμερα. Όπως αυτό που έκανε χθες, 5 Μαίου, στο αμερικανικό box office όπου έφερε 25 εκατομμύρια δολάρια ! Σε μία μόνο βραδιά!

    captain-america-civil-war-still-02

    Η ταινία επίσημα ανοίγει στην Αμερική σήμερα αλλά τα previews της Πέμπτης αποδείχθηκαν άκρως πετυχημένα με το κοινό να είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένο με το αποτέλεσμα. Ήδη γίνονται οι πρώτες εκτιμήσεις για το που θα φτάσει το opening, με πολλούς να ποντάρουν κάπου γύρω στα 200 εκατομμύρια δολάρια, ένα σίγουρα εντυπωσιακό επίτευγμα αν και δεν θα ξεπεράσει τα ρεκόρ των Avengers: Age of Ultron και Batman v Superman: Dawn of Justice.
    Όσο αφορά τώρα τα έσοδα που έχει ήδη κάνει η ταινία διεθνώς, αυτά είναι της τάξης των 84 εκατομμυρίων δολαρίων μετά από μόλις τρεις μέρες κυκλοφορίας (στην Βρετανία έχει βγει από τις 29 Απριλίου).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles