20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    To Civil War ξεπέρασε το Deadpool ως το μεγαλύτερο σε έσοδα φιλμ του 2016 στην Αμερική!

    Κι όμως βρέθηκε φιλμ που αντιστάθηκε στο Deadpool! Αυτό δεν θα μπορούσε παρά να είναι μία ακόμα παραγωγή με σούπερ ήρωες και συγκεκριμένα πρόκειται για την dream team του Civil War με την περίφημη κόντρα Captain America εναντίον Iron Man. Εκεί λοιπόν που το Deadpool είχε σαρώσει το box office της Αμερικής από το άνοιγμά του κιόλας τον περασμένο Φεβρουάριο, ισοπεδώνοντας τον ανταγωνισμό των Zootopia, The Jungle Book και Batman v Superman, πλέον βλέπει να χάνει τον τίτλο του από το Civil War, που είναι και επίσημα το φιλμ με τα μεγαλύτερα έσοδα στην Αμερική για το 2016.

    Civil-War-is-Captain-America-3

    Όπως γράφει το Box Office Mojo το φιλμ της Marvel ανέβηκε στην πρώτη θέση όσο αφορά τη Βόρεια Αμερική, με 372.6 εκατομμύρια δολάρια, αφήνοντας το Deadpool στο No. 2 με 362.8. 
    Πάντως το Deadpool δεν κινδυνεύει, προς το παρόν τουλάχιστον, να χάσει τους άλλους δύο πολύ σημαντικούς τίτλους του, που είναι το μεγαλύτερο σε έσοδα φιλμ των X-Men αλλά και η πιο κερδοφόρη R-rated ταινία όλων των εποχών.
    Το Civil War έχει φέρει μέχρι τώρα παγκοσμίως 1.1. δις. δολάρια, με το Deadpool να απέχει πολύ, στα 736, αν και αναμένεται να πάρει μία γερή ώθηση την 1η Ιουνίου όταν ο “βρωμόστομος” θα βγει, με ιδιαίτερη καθυστέρηση, στις αίθουσες της Ιαπωνίας.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles