22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το δακτυλίδι που σου θυμίζει την… επέτειο γάμου σου

    Εκείνο που σκέφτεσαι με τρόμο καμιά φορά είναι το να ξεχάσεις, για ακόμη μία χρονιά, την επέτειο του γάμου σου, έχοντας να αντιμετωπίσεις μετά μία ατελείωτη κρεβατομουρμούρα και… μούτρα από το έτερον ήμισυ.

    remember-ring-anniversary-reminder

    Επειδή μάλλον δεν είσαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό, κάποιοι φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα gadget που δε θα σε αφήσει ποτέ να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Πρόκειται γα ένα ειδικό δακτυλίδι, στο οποίο μπορείς να προγραμματίσεις την ημερομηνία της επετείου του γάμου σου και αυτό να σου την υπενθυμίσει.

    Με ποιον τρόπο; Πολύ απλά, 24 ώρες πριν την ξεχωριστή για σένα ημέρα, αρχίζει να ζεσταίνεται… Κάθε ώρα και για 10 δευτερόλεπτα αρχίζει να θερμαίνεται και όσο περνάνε οι ώρες αυτό γίνεται και πιο έντονο. Όπως λένε οι κατασκευαστές, δεν είναι τόσο δυνατό το αποτέλεσμα ώστε να σε κάψει, σίγουρα όμως δεν είναι κάτι που μπορείς να αγνοήσεις…

    Το “Remember Ring” χρησιμοποιεί την τεχνολογία Hot Spot της εταιρείας που το δημιούργησε, για την οποία εκκρεμεί πατέντα για τη χρήση της. Είναι, βέβαια, ένα δακτυλίδι γάμου, διαθέσιμο σε κλασικό χρυσό ή λευκόχρυσο, που έχει την αξία του, καθώς θα σου κοστίσει 760 δολάρια.

    Το αν η κρεβατομουρμούρα αποτιμάται λιγότερο ή περισσότερο, είναι πάντως κάτι που ο καθένας μπορεί να το κρίνει μόνος του…

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles