16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Dejavu της χρονιάς: Ένα LG Nexus 4 ξεχασμένο σε μπαρ

    Μία ιστορία που μας γυρίζει πίσω στο 2010 και στο περιβόητο iPhone 4 που είχε ξεχαστεί σε μπαρ του San Francisco, καιρό πριν την κυκλοφορία του, αποκαλύπτει τώρα το Wired.

    Σύμφωνα μ’ αυτήν, ο Jamin Barton, ένας bar tender από το San Francisco βρήκε στο κατάστημα που εργάζεται το “500 Club” στο Mission District της πόλης ένα ξεχασμένο… smartphone.

    Όπως λέει ο ίδιος, το γεγονός ότι βρέθηκε ένα κινητό εκεί δεν του έκανε εντύπωση, καθώς συνήθως βρίσκουν περί τα 20 την εβδομάδα από πελάτες που τα ξεχνούν, οι περισσότεροι από τους οποίους επιστρέφουν εντός ενός τετάρτου αναζητώντας τα

    Το συγκεκριμένο smartphone, όμως, κέντρισε το ενδιαφέρον του, καθώς ήταν κλειδωμένο και δεν είχε κάρτα SIM, επομένως δεν είχε κανέναν τρόπο για να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του. Επιπλέον, η συσκευή είχε πάνω της την ένδειξη “not for sale” καθώς και ένα λογότυπο της Google στο πίσω μέρος της.

    Έτσι, ο Barton έδειξε το “μυστηριώδες” smartphone σε κάποιον συνάδελφό του περισσότερο “tech-freak”, ονόματι “Dave”, ο οποίος φαίνεται ότι αναγνώρισε σ’ αυτό το νέο πολυαναμενόμενο “Nexus” Phone που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Google σε συνεργασία με την LG.

    Ο “Dave” συμφώνησε να επικοινωνήσει με τα HQ της Google για να αναφέρει το περιστατικό. Και απ’ ό,τι φαίνεται η αντίδραση της αμερικανικής εταιρείας ήταν άμεση, αναστατώνοντας πραγματικά τους δύο φίλους, με την Google να στέλνει, τελικώς, ένα κορυφαίο στέλεχός της, τον Brian Katz, global investigations and intelligence manager της εταιρείας, να ανακτήσει ο ίδιος το τηλέφωνο.

    Και παρόλο που στον Barton είχε προσφερθεί από την Google ένα δωρεάν τηλέφωνο στην περίπτωση που δε διέρρεε φωτογραφίες από το περιστατικό και δεν μιλούσε πουθενά γι’ αυτό, φαίνεται πως το Wired τον “πλήρωσε” για να εξασφαλίσει κάποιες φωτό απ’ αυτό τις οποίες και το site δημοσιεύει και εμείς αναπαράγουμε στο παρόν θέμα.

    Έτσι, κι αλλιώς, πάντως, και άλλες διαφορετικές εικόνες του Nexus 4 διέρρευσαν στις αρχές Οκτωβρίου από μία ιστοσελίδα στη Λευκορωσία, αποκαλύπτοντας το πολυαναμενόμενο κινητό στο κοινό.

    Σήμερα, δύο μέρες πριν το Android event της Google, γνωρίζουμε πλέον σχεδόν τα πάντα για το νέο smartphone, έχοντας δει press photos, αλλά και τα περισσότερα specs του. Το μόνο που απομένει είναι η πραγματοποίηση του event, που θα φέρει το LG Nexus 4 επίσημα κάτω από τα φώτα της δημοσιοτητας. Το περιμένουμε…

    Πηγή: Wired

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles