23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook Messenger δοκιμάζει αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα!

    O David Marcus του Facebook Messenger ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει να ορίσεις ένα χρονοδιακόπτη (timer) μετά από τη λήξη του οποίου μία συνομιλία θα εξαφανίζεται…

    messenger-secret

    Πρόκειται για ένα feature που ονομάζεται “Secret Conversations” και υπόσχεται την end-to-end κρυπτογράφηση των μηνυμάτων σας – και από την πλευρά του αποστολέα και από την πλευρά του παραλήπτη. Οι χρήστες ορίζουν μέσω του timer για πόση ώρα θέλουν τα μηνύματά τους να είναι διαθέσιμα έως ότου… εξαφανιστούν.

    “Για να είμαστε σαφείς τα υφιστάμενα “κανονικά” μηνύματα και οι κλήσεις του Messenger ήδη επωφελούνται από τα ισχυρά συστήματα ασφαλείας που χρησιμοποιεί” διευκρινίζει πάντως ο Marcus, ο οποίος σημειώνει επιπλέον ότι πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που, όταν διατεθεί, θα αποτελεί προαιρετική ρύθμιση για ευαίσθητες συνομιλίες που περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα ή άλλες εμπιστευτικές πληροφορίες μέσω της πλατφόρμας.

    Το εν λόγω feature αναμένεται μάλιστα να γίνει ευρύτερα διαθέσιμο μέσα στο καλοκαίρι, ενώ περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό μπορείτε να λάβετε από το ακόλουθο video.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles