11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Futurama επιστρέφει σαν mobile game!

    Αν υπάρχει έστω ένας που έχει δει Futurama και δε του άρεσε, να σηκώσει το χέρι του τώρα. Κανείς; Το φαντάστηκα…

    Ευτυχώς για όλους εμάς που λατρέψαμε τον Bender, τον Fry και τη Leela, υπάρχει συνέχεια και μάλιστα… στο smartphone και το tablet μας! Αυτό γιατί το Futurama επιστρέφει με τη μορφή mobile game, οπότε έρχεται πολύ κάψιμο!

    futurama game

    Θα ονομάζεται Futurama: Release the Drones και θα προέλθει από την Wooga, ένα developer από το Βερολίνο που σύναψε συμφωνία με την Fox Digital Entertainment για τη δημιουργία του παιχνιδιού. Όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία στο blog της, οι ήρωες του Travel Express θα βρούν για άλλη μια φορά απέναντί τους τον αιώνιο αντίπαλο MomCo σε μια σειρά περιπετειών με πολλή δράση και μπόλικους γρίφους που ο παίκτης θα καλείται να λύσει.

    Μη φοβάστε, το παιχνίδι θα βασίζεται στο storyline του πασίγνωστου Dave Grossman (Secret of Monkey Island, The Wolf Among Us), του(Game of Thrones: Ascent) και του Patric M. Verrone ο οποίος ήταν ένα από τα μέλη των σεναριογράφων της σειράς Furutama. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε ανακρίβειες και σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα, αν “πετύχει” και το τεχνικό κομμάτι, θα είναι εξαιρετικό!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles