19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    To Indiana Jones 5 θα έχει και Harrison Ford και Steven Spielberg!

    Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Γύρω γύρω το πήγαιναν όλοι με τις δηλώσεις τους πως θέλουν να επιστρέψουν για μία πέμπτη φορά στο διάσημο franchise και να που πλέον έχουμε και επίσημα στοιχεία. Ο Indiana Jones, μία από τις δύο-τρεις μεγαλύτερες φιγούρες του action κινηματογράφου θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη στις 19 Ιουλίου του 2019 για μία ακόμη επική περιπέτεια. Και ναι, ο σκηνοθέτης των προηγούμενων τεσσάρων φιλμ, Steven Spielberg, θα είναι ξανά πίσω από την κάμερα, ενώ μπροστά από αυτήν θα στέκεται ο Harrison Ford που θα επαναλάβει τον θρυλικό ρόλο.

    'Indiana Jones and the Temple of Doom' film - 1984

    “Ο Indiana Jones είναι ένας από τους μεγαλύτερους ήρωες της κινηματογραφικής ιστορίας και ανυπομονούμε να τον φέρουμε πίσω στην οθόνη το 2019”.
    Αυτά είπε ο Alan Horn, πρόεδρος των Walt Disney Studios, δηλώνοντας περιχαρής που θα έχει ξανά τον καλύτερο συνδυασμό σκηνοθέτη, πρωταγωνιστή, αλλά και παραγωγών για την ταινία, αφού οι βετεράνοι του franchise Kathleen Kennedy και Frank Marshall θα είναι κι αυτοί παρόντες.
    Ο διάσημος αρχαιολόγος που δεν χορταίνει περιπέτεια έγινε γνωστός στο κοινό το 1981 με το μυθικό Raiders of the Lost Ark και συνέχισε να εντυπωσιάζει το κοινό με το Indiana Jones and the Temple of Doom (1984), το Indiana Jones and the Last Crusade (1989) και το αμφιλεγόμενο Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull του 2008. Και τα τέσσερα μαζί φιλμ έχουν φέρει στο διεθνές box office περίπου 2 δις δολάρια!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles