22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Instagram σε μία μεγάλη αλλαγή εμπνευσμένη από το Snapchat. Καλωσορίστε τα Instagram Stories!

    Το νέο “Instagram Stories” χαρακτηριστικό που εισάγει το δημοφιλές social media που ανήκει στο Facebook εμπνέεται από το… Snapchat και εγκαινιάζει ένα δεύτερο feed με “εφήμερο” περιεχόμενο που εξαφανίζεται μετά από 24 ώρες!

    Το Instagram Stories εισάγει μία νέα μπάρα στο πάνω μέρος του feed σας, όπου θα βρείτε τις φωτογραφίες profile των ατόμων που ακολουθείτε. Αν κάποιος από αυτούς έχει δημοσιεύσει ένα νέο Story αυτό γίνεται αντιληπτό καθώς υπάρχει ένα κόκκινο “δακτυλίδι” γύρω από το avatar του. Κάνοντας tap σε ένα avatar ανοίγει μία φωτογραφία ή ένα σύντομο video-clip (έως 10 δευτερολέπτων) που εκείνοι έχουν δημοσιεύσει στο Stories feed τους τις τελευταίες 24 ώρες.

    is

    Δεν μπορείτε να κάνετε “like” ή Public Comment σε ένα Story, παρά μόνο να στείλετε ένα private message σε έναν χρήστη μέσω Instagram Direct.

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι με swipe up σε ένα από τα Stories σας θα μπορείτε να δείτε μία λίστα με τους χρήστες που τα έχουν δει, καλύπτοντας την… περιέργειά σας. Μπορείτε να κάνετε τα Stories σας ορατά σε όλους ή μόνο στους φίλους σας, ακόμη και να αποκλείσετε κάποιον από τη θέασή τους.

    is3

    Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε φίλτρα και γραφικά (στα πρότυπα του Snapchat) για να τους δώσετε πιο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα).

    Τα Stories μπορούν επίσης και να μεταφερθούν στο κανονικό feed με swipe up και tap στο share button ώστε να τα κάνετε share στο feed σας.

    Το νέο χαρακτηριστικό έχει ξεκινήσει να διατίθεται σταδιακά στα updates του Instagram για iOS και Android και θα φτάσει σε όλους τους χρήστες μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

    https://player.vimeo.com/video/177180549

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles