16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Justice League ξεκινά γυρίσματα στις 11 Απριλίου

    Παρά τις φήμες που έκαναν λόγω για μία μικρή καθυστέρηση στην παραγωγή του τεράστιου project της Warner Bros, Justice League, τα γυρίσματα της ταινίας της DC Comics που θα αντιπαραθέσει την δική της dream team απέναντι στους Avengers, θα ξεκινήσουν τελικά κανονικά μέσα στον προγραμματισμό και συγκεκριμένα στις 11 Απριλίου.

    Justice-League-Movie-Team-Costume-Art

    Όπως δήλωσε στο EW ο σκηνοθέτης Zack Snyder η όλη ιδέα να δοθεί ώθηση στο Justice League concept ήταν κάτι cool. Κατανοεί πως το στούντιο το έκανε επειδή αισθανόταν πως είχε φτάσει επιτέλους ο καιρός για να συμβεί αυτό μετά από ένα μεγάλο διάστημα συζητήσεων και αναμονής, ωστόσο πιστεύει πως θα υπάρξει μία μικρή δυσκολία όσο αφορά το δημιουργικό κομμάτι. Γιατί δεν μπορείς να βάλεις όλους τους αυτούς τους ήρωες απλά μπροστά στην κάμερα και να φωνάξεις “action”, αν δεν φτιάξεις πρώτα τον κόσμο μέσα στον οποίο πρέπει να ανήκουν.
    Να θυμίσουμε πως στην ταινία θα δούμε το καστ του Batman v Superman: Dawn of Justice, συν “άλλους γνωστούς και πολυαναμενόμενους σούπερ ήρωες” όπως τον Aquaman, τον Cyborg και τον Flash που τους ερμηνεύουν οι Jason Momoa, Ray Fisher και Ezra Miller αντίστοιχα.
    Τα γυρίσματα της ταινίας που αναμένεται στις 10 Νοεμβρίου του 2017 θα ξεκινήσουν σε δύο μήνες και συγκεκριμένα από το Λονδίνο.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles