21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το καλοκαίρι θέλει προστασία για τη συσκευή σας με θήκες της plusmobi.net

    Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και οι αποδράσεις είναι συχνές σε όλη τη χώρα. Τι καλύτερο λοιπόν από το να προστατεύετε τη συσκευή σας με ξεχωριστές θήκες, όπως οι προτάσεις που φέρνει στην αγορά η plusmobi.net. Ας δούμε τρεις απ’ αυτές για την εβδομάδα που διανύουμε.

    Θήκη SUPCASE UNICORN BEETLE PRO

    Είναι μια θήκη αντοχής τριών μερών που παρέχει εκπληκτική απορρόφηση απο πτώσεις και κραδασμούς. Φτιαγμένη από συνδυασμό TPU και πολυκαρβονικού υλικού υπερέχει κατά τη διάρκεια κάθε ακραίας κατάστασης. Nέας τεχνολογίας γωνίες μειώνουν το πάχος της θήκης και ως εκ τούτου δεν αυξάνεται σημαντικά το μέγεθος της συσκευής. Η Unicorn Beetle Pro έχει δημιουργήθει με πολυανθρακικό φιλμ που έχει πάχος 0,1 mm, το οποίο στατικά κρατά την οθόνη. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η επαφή θα παραμείνει αμετάβλητη, και η οθόνη θα παραμείνει πεντακάθαρη και καλά προστατευμένη.

    Spigen SGP Tough Armor για Apple iPad Mini 4

    Θα βρείτε τη δυνατή αυτή θήκη στην plusmobi.net για iPad PRO 9.7”

    SUPCASE UNICORN BEETLE PRO για SAMSUNG GALAXY NOTE 4

    αλλά και τα SAMSUNG GALAXY NOTE 4, S6, S6 EDGE, S6 EDGE PLUS, S7 και S7 EDGE

    Supcase Armband – θήκη σπορ ώμου σχεδιασμένη για αθλητές και άτομα με δραστήριο τρόπο ζωής

    SUPCASE SPORT ARMBAND for Samsung GALAXY S7 BLACK

    Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά ανθεκτικά στην υγρασία και τον ιδρώτα. Έχει ρυθμιζόμενο ιμάντα ώμου με περίμετρο 53 cm (21 “) Velcro, εξοπλισμένο με ηλιο-ανακλαστικό στοιχείο. Μείνετε συνδεδεμένοι, ενώ τρέχετε για χιλιόμετρα με το SUPCASE θήκη-περιβραχιόνιο. Το δέρμα σιλικόνης παρέχει προστασία και το περιβραχιόνιο δημιουργεί ένα άνετο και βολικό τρόπο να μεταφέρετε το τηλέφωνό σας. Η θήκη ειναι εύκαμπτη αλλά ανθεκτική και κρατά τον ιδρώτα μακριά από το τηλέφωνό σας. Το Περιβραχιόνιο προσφέρει ανακλαστικές σημάνσεις ασφαλείας για τη νύχτα, ενώ η θήκη διαθέτει σχεδιασμό που επιτρέπει την πλήρη πρόσβαση σε τηλεφωνικές θύρες και τις λειτουργίες touch του Samsung Galaxy σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles