23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο Coolpad Modena 2 το Νοέμβριο στην ελληνική αγορά!

    Ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του επιτυχημένου Coolpad Modena, η Coolpad φέρνει στην αγορά κινητής μία νέα, μοντέρνα και ελαφριά συσκευή, το Modena 2.

    Το Coolpad Modena 2 διαθέτει οθόνη 5,5” ιντσών, με κυρτό γυαλί 2.5D, 2GB RAM, εσωτερική μνήμη 16 GB, με επεξεργαστή Quad-Core Mediatek MT6735p, 1.0GHz. Το Coolpad Modena 2 χρησιμοποιεί Android 6.0 (Marshmallow) με UI 8.0,  που υπόσχεται καλύτερη περιήγηση. Η συσκευή έχει μπαταρία 2500mAh, με πάχος μόλις 7,8mm, βάρος 143gr και σώμα επεξεργασμένο από 3D Laser.

    coolpad-modena-2-2-large

    Η εμπρόσθια πλευρά του Modena 2 έχει κυρτή, γυάλινη οθόνη 2.5D, με ειδική επίστρωση που καλύπτει τα δακτυλικά αποτυπώματα. Η συσκευή διαθέτει οθόνη HD, βελτιωμένη ορατότητα και αναλογία οθόνης-σώματος που φθάνει το 73%! Όπως όλα τα μοντέλα Coolpad, το Modena 2 δίνει τη δυνατότητα χρήσης δύο καρτών SIM ή μιας SIM και μιας microSD μέχρι 32GB.

    Χαρακτηριστική για το Modena 2 είναι η selfie camera, με 8 Mpix και ευρυγώνιο φακό 83,60. Για καλύτερες νυχτερινές λήψεις χρησιμοποιείται άνοιγμα διαφράγματος f/2.2, με φωτεινότητα μεγαλύτερη κατά 44% σε σχέση με το Modena. Το PRO mode του Coolpad Modena 2 βοηθάει ώστε οι φωτογραφίες να έχουν επαγγελματικό αποτέλεσμα.

    coolpad-modena-2-1-large

    Κατά το σχεδιασμό του Modena 2, η Coolpad επικεντρώθηκε στην ευκολία χρήσης με δεδομένο το μεγάλο μέγεθος της οθόνης. Έτσι, γίνεται ευκολότερη η πρόσβαση στις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Ο έλεγχος της οθόνης με ένα δάχτυλο είναι εφικτός χάρη στη χρήση έξυπνων εργαλείων, όπως το «C button» και την εύκολη εναλλαγή μεταξύ των apps.

    Το Modena 2 θα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 179 ευρώ στις αρχές Νοέμβρη, σε χρώματα grey και champagne gold

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles