22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο promo video της 5ης σεζόν του Arrow

    Ένα νέο promo video για την επερχόμενη πέμπτη σεζόν του Arrow έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο, παρέχοντας μας νέες εικόνες από την πρεμιέρα.

    sdfdfs

    Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Oliver Queen βρίσκεται εγκλωβισμένος καθώς παλεύει σε δύο μέτωπα για να εξασφαλίσει το μέλλον της  Star City. Με τον Diggle να έχει επιστρέψει πίσω στον στρατό και την Thea αμετάπειστη σχετικά με την απόφασή της να κρεμάσει την στολή της ως Speedy, η ομάδα Green Arrow αποτελείται πλέον από τον Oliver και την Felicity – δεν είναι όμως οι μόνοι εκδικητές στην πόλη. Η δημόσια νίκη του Green Arrow εναντίον του Damien Darhk στο τέλος της 4ης σεζόν έχει εμπνεύσει μια νέα γενιά από μασκοφόρους ήρωες, οι οποίοι βγαίνουν από τις σκιές για να υπερασπιστούν την πόλη, παρόλο που η οδυνηρή εμπειρία τους τους έχει μετατρέψει σε εμπόδια, και όχι σε συμμάχους στο πεδίο μάχης. Η άφιξη ενός νέου αντιπάλου θα ωθήσει τον Oliver να έρθει αντιμέτωπος με νέες ερωτήσεις σχετικά με την δική του κληρονομιά, ως Δήμαρχος αλλά και ως Green Arrow.

    Στην σειρά Arrow πρωταγωνιστούν οι Stephen Amell ως Oliver Queen, David Ramsey ως John Diggle, Willa Holland ως Thea Queen, Emily Bett Rickards ως Felicity Smoak, John Barrowman ως Malcom Merlyn, και Paul Blackthorne ως Detective Lance.

    Η λίστα με τους guest stars για την 5η σεζόν του Arrow συνεχίζει να μεγαλώνει, ενώ περιλαμβάνει ήδη τους Rick Gonzalez (Rush, Mr. Robot) ως Wild Dog, Josh Segarra ως Vigilante, Madison McLaughli ως Evelyn Sharp, Chad L. Coleman (The Walking Dead) ως Tobias Church, Joe Dinicol ως Ragman, και Wil Traval (Marvel’s Jessica Jones ) ως Human Target

    Η 5η σεζόν της σειρά Arrow του CW θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου.

    https://www.youtube.com/watch?v=UpbS7zPGllM

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles