13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο Top Gear έκανε τη χειρότερη πρεμιέρα εδώ και μία δεκαετία

    Το περίφημο τηλεοπτικό show του BBC επέστρεψε στην βρετανική τηλεόραση μετά από ένα και πλέον χρόνο, με καινούργιο lineup παρουσιαστών. Η επιστροφή του Top Gear ήταν πολυαναμενόμενη λόγω και του επεισοδιακού σκηνικού της αποχώρησης του προηγούμενου τρίου των hosts που πλέον ετοιμάζουν το δικό τους The Grand Tour στο Amazon. Ήταν όμως πραγματικά έτσι; Χθες το βράδυ η σειρά έκανε πρεμιέρα με hosts τους Chris Evans, Matt LeBlanc και τρεις ακόμα, φέρνοντας 4.3 εκατομμύρια θεατές μπροστά στους δέκτες τους. 

    top gear

    Ένα νούμερο που κάποιος θα έλεγε πως είναι πολύ ικανοποιητικό για οποιοδήποτε άλλο show, ωστόσο για το Top Gear είναι πιο κάτω απ’ ότι ίσως θα περίμενε η παραγωγή, αφού μιλάμε για τη μικρότερη τηλεθέαση που έκανε πρεμιέρα μίας καινούργιας σεζόν του show εδώ και μία δεκαετία. Ενώ οι περισσότερες μετρήσεις έδωσαν 4.3 εκατομμύρια θεατές, το BBC έκανε λόγο για 4.4 και τόνισε πως ήταν το μεγαλύτερο show στις 8 το βράδυ στην βρετανική τηλεόραση.
    Η πρεμιέρα της προηγούμενης σεζόν, η 22η, είχε κάνει 4.7 εκ. στα τέλη Δεκεμβρίου του 2014, ενώ το τελευταίο επεισόδιο με τους Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May τον περασμένο Ιούνιο είχε προσελκύσει 5.3 εκατομμύρια τηλεθεατές.
    Όσο για τις αντιδράσεις του κοινού κρίνοντας από τα tweets, αυτές ήταν ανάμεικτες. Άλλοι είπαν πως θα έπρεπε να τολμήσουν να αλλάξουν τη μορφή του show λίγο περισσότερο, ενώ για τον Evans πως το παράκανε και πως “προσπαθούσε πάρα πολύ”. Ο LeBlanc και η Sabine Schmitz, κέρδισαν θετικά σχόλια για την εμφάνισή τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles