11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Netflix ανακοίνωσε την offline playback υπηρεσία

    Η ευκολία που προσφέρει το Netflix είναι αυτό που ανάμεσα σε όλα τα άλλα έχει γιγαντώσει τόσο πολύ τη φήμη του. Μπορείς να στριμάρεις σειρές στην τηλεόρασή σου στο σαλόνι, στο tablet σου ενώ είσαι για καφέ, στο smartphone σου ενώ περιμένεις την σειρά σου στο γιατρό. Φυσικά πάντα χρειαζόσουν σύνδεση για να το κάνεις αυτό. Από σήμερα αυτός ο περιορισμός παύει να υφίσταται αφού το Netflix ανακοίνωσε πως προσφέρει στους πελάτες την δυνατότητα να κατεβάσουν μία σειρά και να την δουν αργότερα, χωρίς έξτρα κόστος στο πακέτο που έχουν αγοράσει.

    netflix

    Η ανακοίνωση του offline viewing έγινε στο Twitter και στο website της εταιρείας. Δεν θα είναι διαθέσιμες όλες οι σειρές και οι ταινίες που υπάρχουν στον κατάλογο, για την αρχή τουλάχιστον, ωστόσο αναμένεται να έχουν την τιμητική τους οι original παραγωγές του Netflix.

    Το μόνο που χρειάζεται κάποιος είναι μία συσκευή που τρέχει τουλάχιστον iOS 8.0 ή Android 4.4.2 και να διαθέτει το τελευταίο update του Netflix app. Από και πέρα το μόνο που έχει να κάνει είναι να τσεκάρει στο “Available for Download” menu τι είναι διαθέσιμο να δει offline.

    screen-shot-2016-11-30-at-6-51-10-pm

    Το offline playback feature ήταν κάτι που οι συνδρομητές του Netflix ζητούσαν εδώ και πολύ καιρό και φαίνεται πως η απαίτησή τους εισακούσθηκε. Παλιότερα το κανάλι είχε απορρίψει την περίπτωση να προσθέσει αυτή την υπηρεσία και μάλιστα ήταν κάθετο σ’ αυτό. Ωστόσο στην αρχή της χρονιάς ο CEO Reed Hastings είχε πει πως η εταιρεία ήταν ανοιχτή στην περίπτωση μίας “download-and-go” επιλογής. Και στο τέλος της χρονιάς βλέπουμε πως αυτή έγινε πραγματικότητα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles