22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    To Netflix γίνεται το επίσημο “σπίτι” των Disney, Marvel, Lucasfilm και Pixar

    Το Netflix μοιάζει ασταμάτητο. Στο blog του ανακοίνωσε ένα τρομερό “καλοκαιρινό line up”, βλέπε πολύ μεγάλους τίτλους όπως είναι τα τρία Jurassic Park φιλμ, αλλά και η Back to the Future τριλογία, συν σημαντικές και βραβευμένες παραγωγές όπως είναι το Spotlight ή το ακόμα πιο φρέσκο The Big Short.
    Επίσης τους επόμενους μήνες το Netflix θα παίξει την πρεμιέρα του Voltron: Legendary Defender, αλλά και του The Little Prince, συν τις μέχρι τώρα σεζόν του Agents of S.H.I.E.L.D και όχι μόνο αυτό από τηλεοπτικά. Το βασικότερο ωστόσο νέο δεν ήταν άλλο από τις εξελίξεις στο περίφημο Disney/Marvel/Pixar/Lucasfilm deal, που να θυμίσουμε βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις από το 2012!

    netflix-television

    Με κάθε επισημότητα λοιπόν έγινε γνωστό πως από τον Σεπτέμβρη το Netflix θα γίνει το αποκλειστικό “US pay TV home” των κολοσσών Disney, Marvel, Lucasfilm και Pixar και των πιο πρόσφατων ταινιών τους! Προς το παρόν μιλάμε για τους US subscribers μόνο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει παρακάτω. Η διάσημη streaming υπηρεσία δείχνει να μην γνωρίζει από όρια, αφού γίνεται για παράδειγμα το επίσημο κανάλι του Disney streaming και του Star Wars saga, συν το γεγονός πως θα έχει πρόσβαση σε ταινίες όπως Captain America: Civil War και όλο τον superhero κατάλογο της Marvel!
    Εάν προσθέσει κανείς σ’ αυτά και τα original show του καναλιού που είναι στον προγραμματισμό, το Netflix μοιάζει να γιγαντώνεται άνευ προηγουμένου.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles