22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το OTE CINEMA 4HD γίνεται το κανάλι των σειρών

    Από την Παρασκευή 1η Ιουλίου, το πρόγραμμα του ΟΤΕ CINEMA 4HD αλλάζει. Το κανάλι θα φιλοξενεί εξ ολοκλήρου το πλούσιο πρόγραμμα του ΟΤΕ TV σε ξένες τηλεοπτικές σειρές, προβάλλοντας κάθε βράδυ στις 22.00 και τις 23.00 τους νέους κύκλους σειρών, σε 1η προβολή αμέσως μετά την Αμερική και την Μ.Βρετανία, και στις υπόλοιπες τηλεοπτικές ζώνες δημοφιλείς σειρές σε 2η προβολή, μαραθωνίους κύκλων κ.ά.

    OTE-Cinema-4HD-MrRobot1111

    Η μεγάλη πρεμιέρα του Ιουλίου είναι ο 2ος κύκλος του Mr. Robot του Σαμ Εσμάιλ, με τους Ραμί Μάλεκ και Κρίστιαν Σλέιτερ, που ξεκινά την Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 23.00, σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική. Στον νέο κύκλο εμφανίζεται και η Γκρέις Γκάμερ, κόρη της Μέριλ Στριπ. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να ξαναδούν τα επεισόδια του 1ου κύκλου από την Δευτέρα 4 Ιουλίου και κάθε βράδυ στις 00.00.

    The Durrells_EP02

    Στο ‘αέρα’ του ΟΤΕ CINEMA 4HD αυτή τη στιγμή βρίσκονται το γυρισμένο στην Κέρκυρα The Durrells (κάθε Τρίτη στις 22.00), ο 2ος κύκλος του Aquarius με τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι (Κάθε Σάββατο στις 23.00), ο 4ος κύκλος του Orange is the New Black (Κάθε Κυριακή στις 22.00), ενώ πρεμιέρα κάνει την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 22.00, με διπλό επεισόδιο, ο 2ος κύκλος της sci-fi σειράς Zoo που θα προβάλλεται αμέσως μετά την Αμερική.

    Heroes, Orphan Black, Wolf Hall, War & Peace, αλλά και το εξαιρετικό talk show του Τζον Όλιβερ, Last Week Tonight, είναι κάποιες από τις σειρές που θα μπορούν να ξαναδούν από την αρχή οι τηλεθεατές, ξεκινώντας από την Παρασκευή 1η Ιουλίου.

    OTE-Cinema-4HD-The-Last-Kingdom

    Νέες πρεμιέρες από τον Σεπτέμβριο

    Από τον Σεπτέμβριο έρχονται νέοι τίτλοι σειρών στο OTE CINEMA 4HD, όπως η βραβευμένη με BAFTA αστυνομική σειρά από την Μ.Βρετανία, Happy Valley, το θρίλερ Undercover, αλλά και νέοι κύκλοι σειρών –αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα- για τα From Dusk Till Dawn (3ος κύκλος/Σεπτέμβριος), The Last Kingdom (2ος κύκλος/Οκτώβριος), The Odd Couple (3ος κύκλος/Οκτώβριος) και The Affair (3ος κύκλος/Νοέμβριος).

    Βελτιώνοντας συνεχώς την τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών του, ο ΟΤΕ TV επίσης θα αναβαθμίσει το OTE CINEMA 2 σε High Definition από τον Σεπτέμβριο.

    https://www.youtube.com/watch?v=xqjuHED8f2I

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles