20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To Paint 3D είναι το μεγαλύτερο update έως τώρα στη δημοφιλή εφαρμογή της Microsoft

    Η Microsoft ανακοίνωσε τελικώς επίσημα την ανανεωμένη και εκσυγχρονισμένη εφαρμογή Paint για τα Windows 10 που καθιστά πιο εύκολες τις δημιουργίες σε 3D.

    microsoft-paint-3d

    Η νέα εφαρμογή, που είχε διαρρεύσει ήδη στο Διαδίκτυο από τις προηγούμενες ημέρες, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης της εταιρείας στη Νέα Υόρκη, δίνοντας έμφαση στο τρισδιάστατο μέλλον της τεχνολογίας. Είναι ένα Universal Windows app με υποστήριξη γραφίδας και επιλογών αφής, όπως επίσης και 3D objects.

    Με τη βοήθειά της οι χρήστες μπορούν να μετατρέπουν μέρη από φωτογραφίες τους σε 3D αντικείμενα ή να εισάγουν ένα 2D doodle σε μία τρισδιάστατη photo, αλλά και να μοιράζονται το αποτέλεσμα της δουλειάς τους σε μία νέα online κοινότητα – που μάλιστα δίνει έμφαση στο Minecraft (οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν export από το game και να τυπώνουν ό,τι φτιάχνουν).

    Δεν αντικαθιστά φυσικά το Photoshop ή το Illustrator, αλλά αποτελεί μία basic editing & creating app (με τις extra 3D δυνατότητες) που επιτρέπει και βασικές λειτουργίες όπως π.χ. την περικοπή φωτογραφιών, την εισαγωγή κειμένου και τη χρήση brushes & pencils, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ανοίγουν πολλαπλά αρχεία.

    Η εφαρμογή θα είναι μέρος του Windows 10 Creators Update που θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη άνοιξη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles