21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το πρώτο exclusive κατάστημα της Dell άνοιξε στην χώρα μας!

    Η Dell μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως πραγματοποίησε μία ιστορική κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς άνοιξε το πρώτο επίσημο κατάστημα της στην χώρα μας. Σε έναν πανέμορφο χώρο (o οποίος διακρίνεται για την minimal αισθητική του) που βρίσκεται στο Τhe Mall Athens η ιστορική εταιρεία μας παρουσίασε όλα της τα νέα της “όπλα” στον τομέα του computing, με τα συστήματα της να καλύπτουν μία ευρεία γκάμα χρηστών με διαφορετικές συνήθειες και οικονομικές δυνατότητες.

    dell-exclusive-store-20

    dell-exclusive-store-22

    dell-exclusive-store-36

    Στον πανέμορφο χώρο του Dell Exclusive Store που είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε, είδαμε να εκτίθεται όλο το line-up της διάσημης εταιρείας, από απλά καθημερινά αξεσουάρ και basic laptops και monitors μέχρι εντυπωσιακά desktop και gaming PCs (made by Alienware) που κάνουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες να καλύψουν ακόμη και τις πιο υψηλές απαιτήσεις τους.

    dell-exclusive-store-1

    dell-exclusive-store-6

    dell-exclusive-store-5

    Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος, η κυρία Μαρία Οικονομιδή (country manager σε Ελλάδα και Κύπρο) και ο κύριος Δημήτρης Παπαϊωάννου (Διευθύνοντας Σύμβουλος της Oktabit AE), μίλησαν στα media και στους εκπροσώπους της αγοράς για τις δυσκολίες που συνάντησαν για να κάνουν πράξη το όραμα τους, αλλά και για το πόσο μεγάλο μεράκι και σκληρή δουλειά για να ανοίξει τις πόρτες του το πρώτο exclusive Dell store.

    dell-exclusive-store-13

     

    dell-exclusive-store-32

    dell-exclusive-store-24

    Σε μία εποχή που ως γνωστόν είναι εξαιρετικά δύσκολη, λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας, τέτοιες κινήσεις σίγουρα μπορούν να προσφέρουν μία τονωτική ένεση στη αγορά, η οποία την έχει τόσο ανάγκη. Από εμάς καλή αρχή και καλές δουλειές!   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles