20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το πρώτο “πορνό” γυρισμένο με Google Glass (NSFW trailer)

    Τα Google Glass, ένα από τα πιο “καυτά” gadgets που προβλέπεται να μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια, ήρθε η ώρα να “συστηθούν” με τη… βιομηχανία πορνό. Μπορεί η Google, προς το παρόν, να “μπλοκάρει” τις προσπάθειες των developers να δημιουργήσουν και να ανεβάσουν σχετικό περιεχόμενο, ωστόσο η Mikandi βρήκε τον τρόπο να συνδέσει το πορνό με τα Google Glass, δημιουργώντας μία ταινία αντίστοιχου περιεχομένου. Και κάπως έτσι, οι πορνοστάρ James Deen (χμμμ) και Andy San Dimas πρωταγωνιστούν σε ένα film, γυρισμένο με τα Google Glass.

    google-glass-porn-trailer01

    Πίσω από αυτό βρίσκεται η Mikandi, μία εταιρεία που τον Ιούνιο είχε κερδίσει δημοσιότητα χάρη στην εφαρμογή “Tit & Glass” που είχε δημιουργήσει για τα Google Glass, ωστόσο απέσυρε από το Google Play Store γρήγορα λόγω της πολιτικής της πλατφόρμας των Google Developers που δεν επέτρεπε σχετικό περιεχόμενο.

    Στο full trailer που έχει κυκλοφορήσει (προσοχή σηματοδοτείται ως “NSFW”, επομένως ίσως δεν είναι ασφαλές να το ανοίξετε στο… χώρο εργασίας σας), το ζευγάρι φοράει Google Glass κατά τη διάρκεια της γνωριμίας τους που εξελίσσεται σε μία αρκετά “καυτή” συνάντηση και για τους δύο.

    google-glass-porn-trailer02

    Τα έξυπνα γυαλιά της Google, ωστόσο, πραγματοποιούν τις δικές τους παρεμβάσεις στις προσωπικές τους στιγμές, με διάφορους χιουμοριστικούς ή μη τρόπους. X-ray vision, πληροφορίες αναγνώρισης κάθε ατόμου, των ασχολιών αλλά και των… μεγεθών του, ακόμη και λανθασμένες ενεργοποιήσεις αναζητήσεων μέσω της Google δίνουν το “παρών” σε ένα σπαρταριστό τρίλεπτο trailer, που, από τη μία αναδεικνύει μία νέα τάση, από την άλλη μπορεί και τη διακωμωδεί – και όλα αυτά σε ένα “καυτό” background που δύσκολα θα αφήσεις να περάσει απαρατήρητο.

    Δείτε το trailer

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles