11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To Punisher spin-off πήρε και επίσημα το ΟΚ από το Netflix!

    Ήταν το νέο που περίμεναν εδώ και καιρό οι φίλοι των κόμικς και της μικρής οθόνης. Marvel και Netflix εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ από αυτό που έφερε στο ρόλο του Punisher ο Jon Bernthal τη δεύτερη σεζόν του Daredevil που ήταν δεδομένο πως θα δώσουν το πράσινο φως για το spin-off. Όπως και έγινε.

    punisher

    Μπορεί το αφεντικό της Marvel TV, Jeph Loeb να είχε θολώσει λίγο τα νερά όταν ακούστηκαν οι πρώτες φήμες, ωστόσο πλέον έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις. O ίδιος ευχαρίστησε τους fans που υποστήριξαν τον ρόλο του Frank Castle και που έδειξαν με τον τρόπο τους πως θέλουν να δουν ακόμα περισσότερες περιπέτειες του. Ο executive producer του Hannibal, Steve Lightfoot θα είναι ο showrunner της σειράς του Netflix και δήλωσε πως ο σύνθετος και απρόσμενος χαρακτήρας του Frank Castle είναι το καλύτερο υλικό που μπορεί να δουλέψει κανείς, ένας “anti-hero” που αξίζει να έχει το δικό του show.
    Με το Luke Cage να καταφθάνει τον Σεπτέμβριο και το Iron Fist να είναι ήδη σε εξέλιξη, είναι προς το παρόν άγνωστο πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή το Punisher, αν και το πιο πιθανό είναι πως αυτό θα γίνει μετά το τέλος της χρονιάς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles