18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To reboot του Battlestar Galactica πήρε ξανά μπροστά

    Στο άκουσμα της φράσης “Battlestar Galactica”, το sci-fi κοινό νιώθει μία full extra αναταραχή. Μιλάμε για μία από τις πιο αγαπημένες παραγωγές του είδους, με εκατομμύρια ορκισμένους fans που όταν έμαθαν πριν από ένα χρόνο και βάλε πως ετοιμάζεται το reboot για τη μεγάλη οθόνη, το γιόρτασαν κανονικά. Βέβαια από τότε επικράτησε μία νέκρα, αλλά με το Star Wars να ξεπουλάει, όλοι οι παραγωγοί πλέον κοιτάζουν τι παλιό sci-fi υπάρχει διαθέσιμο για να προωθήσουν την αναβίωσή του. 

    Battlestar-Galactica

    To σενάριο που είχε αναθέσει η Universal στον Jack Paglen (Transcendence) για να το φέρει εις πέρας υπάρχει ακόμα, ωστόσο το θέμα το μεγάλο δεν είναι άλλο από τον σκηνοθέτη. Ο Bryan Singer είχε συνδεθεί άμεσα με το project στην πορεία όμως συνέχισε με το X-Men movie franchise ενώ μετά ανακοίνωσε πως η επόμενη ταινία του μετά το X-Men: Apocalypse θα είναι το 20,000 Leagues Under The Sea. Η εμπλοκή πάντως με το project παραμένει, σίγουρα ως executive producer. 
    Το καλό νέο είναι πως μετά από μία νεκρή λίγο κατάσταση, το στούντιο ανέθεσε στον Michael De Luca να κινήσει και πάλι τα νήματα. Ο παραγωγός των The Social Network, Fifty Shades of Grey και Moneyball, θα αναλάβει το project, κάτι που σημαίνει πως σίγουρα θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για να βρεθεί ο σκηνοθέτης. Ο Glen Larson, ο δημιουργός της original σειράς των 70s, θα παραμείνει στην παραγωγή.
    Το νέο φιλμ θα αποτελέσει ένα ολοκληρωτικό reboot και δεν θα προσπαθήσει να είναι ούτε συνέχεια του εντυπωσιακού remake του Ronald D. Moore, ούτε θα έχει σχέση με την original σειρά του 1978. Το project θα είναι μία ολοκαινούργια επαναπροσέγγιση της sci-fi ιστορίας που θέλει τους Cylons να κυνηγούν αλύπητα τους τελευταίους εναπομείναντες ανθρώπους του Galactica.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles